comeon nyheder

Odds boost: Få højere odds på Super Bowl

Vil du have et af markedets højeste odds på Super Bowl-favoritterne fra Philadelphia Eagles til at vinde Super Bowl 2023?

Hvis du vil have et højere odds på en Philadelphia Eagles-sejr i Super Bowl 2023, så skal du læse med her, for vi har fundet de måske bedste odds på en sejr til Philadelphia Eagles, som du kan få forud for Super Bowl LVII.

ComeOn Super Bowl odds boost, Philadelphia Eagles odds boost
©ComeOn 10/02/2023

Sådan får du odds boost på Eagles

Philadelphia Eagles går ind til Super Bowl LVII som favoritter, når vi ser på amerikansk fodbold odds hos de forskellige bookmakere – herunder også ComeOn. Derfor får du næppe de højeste odds på en sejr til Jalen Hurts og co.

Men, nu kan du med et odds boost fra ComeOn få et odds på Philadelphia Eagles, der er højere end det normale odds på en sejr til modstanderne fra Kansas City Chiefs.

Se her hvordan du får odds boostet med det forhøjede odds på 2.50 på en sejr til Philadelphia Eagles i Super Bowl 2023 hos ComeOn:

  • Klik dig ind på din ComeOn app via linket herunder
  • Vælg odds 2.50 på en sejr til Philadelphia Eagles under ComeOn Super Boost
  • Spil op til 100 kr.
  • Vind 250 kr. i stedet for 180 kr. på en Eagles-sejr i Super Bowl

Tilbuddet med det forhøjede odds på en sejr i Super Bowl LVII til Philadelphia Eagles er gyldigt frem til den 13. februar kl. 0:30. Du skal altså huske at spille det forhøjede odds inden kampen, da det ikke er tilgængeligt live. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

100% op til 1.000 kr.

Står du og mangler en ny bookmaker, måske i forbindelse med dine odds på Philadelphia Eagles – Kansas City Chiefs, eller er du bare interesseret i det forhøjede odds på Philadelphia Eagles, uden at du har en ComeOn-bruger, så kan du som ny spiller hos ComeOn lige nu få 100% i ComeOn bonus op til 1.000 kr.

Denne bonus tilbyder ComeOn nye spillere, hvor du kan få den i forbindelse med oprettelsen og din første indbetaling på din nye ComeOn-konto. Bonussen og indskuddet skal hver omsættes fem gange til minimum odds 1.80, før bonussen og gevinster vundet dermed kan udbetales. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Se også de forskellige spil på Super Bowl hos ComeOn, hvor du finder flere hundrede spilmuligheder på årets største footballkamp.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Eagles - Chiefs odds: Spil risikofrit på vinderen
næste artikel
Scor freebet på europæiske kampe