Håndbold VM 2023 for kvinder samler traditionen tro de danske håndboldfans foran skærmen hjemme i stuerne, når de danske kvinder skal forsøge at tage medaljer. Denne gang bliver der også dansk håndboldfest i hallen, da håndbold VM for kvinder 2023 spilles i Danmark, Norge og Sverige.

Bliv klædt ordentligt på til slutrunden og se, hvilke odds du skal holde øje med i vores store håndbold odds guide for håndbold VM kvinder odds her.

Håndbold VM for kvinder odds: Det skal du vide om VM

Håndbold VM 2023 er på mange måder et historisk VM, men det bliver også et VM, hvor du skal se dig lidt ekstra for som oddser. Gør du det, så kan der nemlig være gode gevinster at hente.

Til håndbold VM i Danmark, Norge og Sverige er det første gang, at værtsskabet er delt over intet mindre end tre værtsnationer. Alle Danmarks kampe spilles i Jyske Bank Boxen i Herning, mens der også spilles kampe i Arena Nord i Frederikshavn.

Håndbold er lagt fra lige så udbredt en sport som fodbold, når det gælder både antal lande, hvor det spilles, samt hvor mange oddsere der spiller derpå via odds apps.

Det betyder, at der er meget store niveauforskelle mellem de bedste og de dårligste nationer ved årets VM, hvor der er 32 deltagende nationer.

Derfor er det en god ide at se på handicapspil og målspil i forhold til årets VM kvinder odds, da du vil opleve flere kampe, hvor det ene land er så store favoritter, at 1X2-spil sjældent giver mening.

Slutrunden spilles i Danmark, Norge og Sverige fra den 29. november og frem til den 17. december.

Håndbold VM – De bedste bookmakere

Når håndboldfeberen raser, hvilket den i den grad gør, når de danske kvinder er i kamp og Danmark er værtsnation for en stor slutrunde, så finder du en lang række håndbold VM odds hos de forskellige bookmakere i Danmark.

Vi har her samlet en liste over de forskellige bookmakere med gode håndbold VM odds, så du nemt kan se, hvilke bonusmuligheder du. Du skal blot klikke dig ind på bookmakerne via oversigten herunder for at få de aktuelle bonudtilbud fra de bedste bookmakere med håndbold VM odds.

bet365
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
bwin
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Expekt
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Cashpoint
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
ComeOn
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Karamba
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Betfair
PopulærAnbefalet
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame.

Håndbold VM favoritterne

Bookmakerne har en meget klar favorit til årets håndbold VM for kvinder. Skal man sætte en betting bonus derpå, så peger alle bookmakerne på, at det bliver Norge, der løber med guldet.

Norge er de helt store favoritter, mens Frankrig og Danmark står som de nærmeste forfølgere. Frankrig og Danmark har i flere omgange tidligere været nævnt blandt favoritterne ved mesterskaberne. Det er altså de forsvarende verdensmestre fra Norge, der sammen med sidste VM’s sølvvindere fra Frankrig og bronzevindere fra Danmark, der bliver spået til at skulle kæmpe om VM-guldet.

Lige udenfor det ligger Holland hos de fleste bookmakere. Holland må med andre ord betegnes som en outsider til at blive verdensmestre, når man ser håndbold VM kvinder odds.

Flasker tingene sig for Danmark i mellemrunden, så er en semifinale absolut ikke umulig, heller ikke når man ser bookmakernes odds og forventninger til de forskellige lande i det sammenhæng.

Vinder VMBet365UnibetBwin
Bet365 bonusUnibet bonusBwin bonus
Norge2.252.252.50
Frankrig2.753.002.50
Danmark5.505.504.75
Sverige10.009.009.00
Oddsene er opdateret torsdag den 14. december kl. 22:30

Håndbold VM 2023 – Bonusmuligheder

Vi opdaterer løbende med de aktuelle odds bonus-muligheder fra håndbold VM for kvinder, så du altid kan se, hvilke bonusmuligheder der er og har været i forbindelse med slutrunden.

Håndbold VM 2023 for kvinder - Expekt freebet

Håndbold VM 2023 freebet hos Expekt

I forbindelse med håndbold VM 2023 for kvinder kan du hos Expekt spille dig til et freebet, når du laver en indbetaling og omsætter for 100 kr. på sport til minimum odds 1.80. Når du har gjort det, så skal du aktivere dit 100 kr. bet builder/kombinationsfreebet til kvindernes VM i håndbold, som skal spilles til minimum odds 4.00.

Du skal anvende dit freebet på et bet builder- eller kombinationsvæddemål fra minimum to forskellige kampe. Du har syv dage til at aktivere dit freebet under “Mine tilbud” og lave din indbetaling, som skal være på præcis 100 kr. Når du har aktiveret tilbuddet, så har du 60 dage til at opfylde omsætningskravet på 1 x 100 kr. til minimum odds 1.80.

Når dit omsætningskrav er opfyldt, så har du 24 timer til at aktivere dit 100 kr. freebet og efterfølgende syv dage til at benytte det. Dit freebet skal benyttes på et bet builder- eller kombinationsvæddemål på VM i håndbold for kvinder til minimum odds 4.00. Kun nettogevinsten udbetales. Få dit freebet via linket herunder!

Håndbold VM 2023 – grupperne

Med de mange ekstra deltagende lande ved håndbold VM for kvinder er der også flere grupper. De otte grupper ser således ud:

 • Gruppe A: Sverige, Kroatien, Kina, Senegal
 • Gruppe B: Ungarn, Montenegro, Paraguay, Cameroun
 • Gruppe C: Norge, Østrig, Sydkorea, Grønland
 • Gruppe D: Frankrig, Island, Slovenien, Angola
 • Gruppe E: Danmark, Rumænien, Serbien, Chile
 • Gruppe F: Tyskland, Polen, Japan, Iran
 • Gruppe G: Spanien, Ukraine, Kasakhstan, Brasilien
 • Gruppe H: Tjekkiet, Holland, Congo, Argentina
 • Gruppe 1: Montenegro, Sverige, Ungarn, Kroatien, Senegal, Cameroun
 • Gruppe 2: Frankrig, Norge, Slovenien, Østrig, Angola, Sydkorea
 • Gruppe 3: Danmark, Tyskland, Rumænien, Polen, Japan, Serbien
 • Gruppe 4: Spanien, Holland, Tjekkiet, Brasilien, Argentina, Ukraine

Danmark ved håndbold VM

Danmark er det, som man kalder en lille outsider, når det gælder bookmakernes bud på håndbold VM kvinder odds, hvem der ender med at stå som verdensmestre, når VM-finalen er spillet den 17. december.

Danmark er havnet i det, der må betegnes som en yderst nem gruppe. Modstanderne hedder her Rumænien, Serbien og Chile, så det må forventes, at Danmark går videre fra gruppen med maksimumpoint og dermed får det optimale udgangspunkt for at skaffe et godt resultat i mellemspillet.

Ser vi på oddsene, for hvem bookmakerne tror vinder VM, så er det tydeligt, at kampen mod Rumænien må forventes at blive en gruppefinale og den sværeste for de danske kvinder i gruppespillet.

Håndbold VM 2023: Danmarks kampprogram

 • 1. december (20:30): Danmark – Serbien 25-21
 • 3. december (20:30): Chile – Danmark 11-46
 • 5. december (20:30): Danmark – Rumænien 39-23
 • 7. december (20:30): Danmark – Japan 26-27
 • 9. december (20:30): Polen – Danmark 22-32
 • 11. december (20:30): Tyskland – Danmark 28-30
 • 13. december (20:30): Danmark – Montenegro 26-24
 • 15. december (17:30): Danmark – Norge (semifinale)

Danmark – Serbien: Åbningssejren kom i hus

Det holdt hårdt, men de danske kvinder formåede at levere varen og fik den forventede åbningssejr i hus i Jyske Bank Boksen ved at besejre Serbien med 25-21. Efter at have været bagud med 10-12 ved pausen kom Danmark stærkt igen i anden halvleg, der blev vundet med 15-9.

Chile – Danmark: Storsejr og legestue

Det var ventet, at Danmark ville komfortabelt, da Chile bød op til kamp i den anden gruppekamp. Det var en kamp uden den store spænding. Foran 20-5 ved pausen var det sådan set bare en anden halvleg, der skulle køres sikkert hjem, hvorved avancementet til mellemrunden er sikret. Nu gælder det tredje kamp mod Rumænien, hvor Danmark skal afgøre, hvor godt et udgangspunkt de skal have for at spille sig videre fra mellemrunden.

Danmark – Rumænien: Storsejr sikrede førstepladsen

Der var lagt op til, at det skulle være gruppefinalen allerede før slutrunden begyndte, men spændingen nåede aldrig den højde, som der var lagt op til. Danmark var simpelthen for stærke for Rumænien og viste, at det altså er de helt store håndboldnationer, der skal på banen for at true de danske damer.

Danmark – Japan: Choknederlag til de danske favoritter

Den var der ikke mange, der havde set komme! Det var vel VM-slutrundens største overraskelse, da Japan sensationelt slog Danmark med 27-26 i den første mellemrundekamp. Forventningerne var ellers forud for kampen en sikker dansk pligtsejr.

Polen – Danmark: Sikker storsejr

Det var ganske som ventet en sikker dansk sejr, da Danmark revancherede sig ovenpå choknederlaget til Japan med en 10-målssejr over Polen. Med en dansk 32-22-sejr var der ikke meget tvivl om, hvem der var stærkest der.

Danmark – Montenegro: Dansk sejr i tæt kvartfinaledrama

Det blev tæt til det sidste, da Danmark og Montenegro krydsede klinger. Danmark kunne her, båret godt frem af publikum i Boxen, glæde sig over en sejr og en plads i semifinalen, mens modstanderne fra Montenegro uden tvivl var fortvivlede over nederlaget og følte sig bortdømt.

Danmark – Norge odds

Selvom både de danske spillere og eksperter taler Japan op, så har bookmakerne ikke den store tiltro til, at Japan skaber en overraskelse i Jyske Bank Boxen i Herning. Danmark er nemlig voldsomme favoritter. Her kan du se en række udvalgte Danmark – Japan odds til håndbold VM 2023:

UdfaldBet365UnibetBwin
Danmark vinder3.003.603.25
Norge vinder1.331.461.53
Danmark + 2,5 i handicap1.801.851.62
Norge -2,5 i handicap1.951.892.20
Over 51,5 mål1.801.871.91
Under 51,5 mål1.951.871.83
Oddsene er opdateret torsdag den 14. december kl. 22:30

Vi opdaterer selvfølgelig Danmarks kampprogram i takt med, at turneringen skrider frem.