Du kan ikke sige populært TV-program uden at sige X Factor i Danmark. Showet, der nu har kørt i 17 sæsoner, er og bliver et af årets største TV-begivenheder, som du selvfølgelig også kan oddse på.

Vi har samlet en stor X Factor odds guide til dig, så du nemt kan se, hvordan du oddser på X Factor, samt hvilke X Factor odds du kan få hos de forskellige bookmakere.

På fredag er det finaletid, når årets vinder af X Factor skal findes. Bliv klædt på til X Factor-finalen 2024 med X Factor odds og oddsguide lige her.

Hvem vinder X Factor? X Factor vinderodds

Det er med årene blevet en af de mest populære oddsbegivenheder indenfor dansk underholdning. Der er derfor flere og flere danske oddsere, der spiller med på X Factor odds og spiller på, hvem der vinder konkurrencen.

Se her hvilke X Factor odds du kan forvente at finde hos de danske bookmakere og se, hvordan oddsene fordeler sig.

Vinder

Det mest populære X Factor odds er selvfølgelig spillet på, hvem der vinder årets X Factor. Her kan du få en odds sammenligning på, hvordan oddsene på hvilken deltager, der vinder X Factor 2024:

Vinder
Unibet bonusLeoVegas bonusBet365 bonus
Helene Frank//1.95
Cristian Opera//3.20
Selmani//3.60
Oddsene er opdateret torsdag den 4. april kl. 21:30

Victor blev stemt ud som den første

Victor Hauch blev årets første deltager til at forlade X Factor. Sangeren var sammen med Nicolaj Lindby de to, der måtte kæmpe om at forblive i årets X Factor, hvilket lagde afgørelsen over i dommernes hænder. Her blev det Thomas Blachmann, der efter stemmelighed, afgjorde, at det blev Victor Hauch, der måtte forlade X Factor. Betyder det så, at det bliver Nicolaj Lindby, der er den næste, der får drømmen slukket?

Så gik den ikke længere for Lindby

For andet liveshow i træk havnede Nicolaj Lindby i farezonen – og denne gang gik den ikke længere, da Oh Land skulle træffe sin afgørelse. Her faldt valget i stedet på at lade Cyklus fortsætte, mens det blev til et farvel til Lindby.

Farvel til Mariya

Ved det tredje liveshow var det en lille outsider i favoritfeltet, Mariya, der måtte se sig sendt ud. Dermed fik både Cycklus revancheret sig ovenpå forrige liveshow, hvor de var i farezonen sammen med Nicolaj Lindby. Sammen med Mariya var det gruppen KAOS, der var tæt på at ryge ud, men de klarede den i anden omgang. Cycklus og KAOS er dog favoritterne til at blive de næste, der ryger ud.

Bookmakerne ramte plet: Cycklus røg ud

Overlever du en tur i farezonen, så er der ganske god chance for, at du/I er den/dem, der må forlade X Factor næste gang. Det blev også situationen for Cycklus, der måtte forlade X Factor, efter at have været i farezonen tre shows i træk. Til næste udstemning har bookmakerne også KAOS, der tidligere har været i farezonen, som favoritter til at være dem, der taber næste udstemning.

Bookmakerne fik ret – KAOS røg ud

Bookmakerne har været stærke til at vurdere, hvem der er i farezonen for at ryge ud i X Factor. Det blev derfor, ganske som ventet, KAOS, der blev de næste til at ryge ud af årets X Factor. I toppen tegner der sig til at være et stærkt kapløb mellem Helene Frank, Christina Opera og Selmani, mens Elva spås knap så gode chancer og dermed et er godt bud på den næste, der må forlade scenen i X Factor.

Bookmakerne fik ret igen – Elva ude før finalen

Bookmakerne fik endnu engang ret, hvilket betød, at Elva blev den sidste deltager til at forlade X Factor forud for finaleshowet. I modsætning til de tidligere liveshows i årets X Factor var der ingen omsang, hvilket betød, at Elva måtte sige farvel efter sidste show før finalen. Det betyder, at årets finale bliver med Helene Frank og Selmani, der begge er under vingerne hos Simon Kvamm, samt Christian Opera.

X Factor vindende dommer odds

Udover hvilken artist eller artister der vinder årets X Factor, så kan du også oddse på, hvilken dommer, de render med at være den vindende dommer.

Oddsene på hvilken dommer der bliver den vindende dommer i X Factor har det med at lukke tidligere end spillene på, hvilken deltager der vinder. Så hvis du vil spille på det spil, så skal du ofte være tidligere ude på de forskellige betting sites i Danmark.

En række bookmakere tilbyder også odds på, hvilken deltager der ryger ud ved næste afstemning. Her kan det være en god ide at følge med i løbet af ugen, følge deltagere på sociale medier osv., så man har en finger på pulsen, hvis man spiller på disse odds.

Årets tre X Factor-dommere er Thomas Blachman, Simon Kvamm og Oh Land.

Vindende dommer
Oh Land9.50//
Simon Kvamm1.41//
Thomas Blachman3.40//
Oddsene er opdateret mandag den 25. marts kl. 9:30

Hvad er X Factor?

X Factor er med årene blevet en af de største underholdningssuccesser på dansk TV. Programmet, hvis format kendes i en lang række lande verden over, går ud på, at en række deltagere kæmper sig gennem først auditions og udvælgelser og frem til finalen, hvor vinderen af sangkonkurrencen findes – den deltager som har den største X Factor.

Hvordan du oddser på X Factor

Programmet ramte Danmark i 2008 og har siden kørt på først DR og siden TV2. Her er seertallene i millionklassen, hvor især finaleshowet er blandt årets største TV-begivenheder i Danmark.

X Factor 2024 kommer til at adskille sig fra sidste års udgave, da man er gået tilbage til de tre grupperinger med solister på over og under 23 år, samt grupper.

Bookmakere til X Factor odds og betting

Det er ikke alle bookmakere, der har odds ude på X Factor 2024. Vi finder dog odds hos en række af de danske bookmakere. Herunder kan du se, hvilke muligheder du har for en betting bonus du har, når du vælger en af de bookmakere, som vi ved, har X Factor odds.

De fleste af bookmakerne har odds på, hvilken deltager og hvilken dommer, der vinder X Factor 2024. Men du kan også finde odds på, hvilken deltager der bliver stemt ud i det næste show.

bet365
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
bwin
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Expekt
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Cashpoint
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
ComeOn
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Karamba
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Betfair
PopulærAnbefalet
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame.

Sådan oddser du på X Factor

X Factor og dermed også X Factor odds er ikke helt det samme, som hvis du oddser på sportskampe. X Factor er nemlig ikke en dyst mellem to modstandere. Det er derimod et tv-show og en popularitetskonkurrence, hvor der er flere ting, der spiller ind.

Selve programmet taler især til det yngre publikum. Derfor er det måske ikke så overraskende, et det ofte er yngre deltagere i showet, der ender med at komme i finalen eller vinde. Det er værd at have i mente, når man skal se på X Factor odds tips og sætte sine X Factor odds hos de forskellige online bookmakere.

Hvem vandt X Factor? Se de tidligere vindere her

Hvis du ikke kan huske, hvem der har vundet de tidligere udgaver af X Factor, så kan du her se en oversigt over både de vindende X Factor-deltagere og de vindende dommere.

SæsonVinderVindende dommer
Sæson 1Martin HedegaardRemee
Sæson 2Linda AndrewsLinda Rafn
Sæson 3Thomas Ring PetersenPernille Rosendahl
Sæson 4Sarah JørgensenCutfather
Sæson 5Ida Østergaard MadsenPernille Rosendahl
Sæson 6Chresten DamborgIda Corr
Sæson 7Anthony JasminThomas Blachman
Sæson 8Emilie EstherRemee
Sæson 9EmbraceRemee
Sæson 10Morten NørgaardRemee
Sæson 11Place on EarthThomas Blachman
Sæson 12Kristian KjærlundThomas Blachman
Sæson 13Alma AggerThomas Blachman
Sæson 14Solveig LindelofOh Land
Sæson 15Mads MolodtThomas Blachman
Sæson 16RosélSimon Kvamm