Du kan ikke sige populært TV-program uden at sige X Factor i Danmark. Showet, der nu har kørt i 16 år, er og bliver et af årets største TV-begivenheder, som du selvfølgelig også kan oddse på.

Vi har samlet en stor X Factor odds guide til dig, så du nemt kan se, hvordan du oddser på X Factor, samt hvilke X Factor odds du kan få hos de forskellige bookmakere.

På fredag er det finaletid, når årets vinder af X Factor skal findes. Bliv klædt på til X Factor-finalen 2023 med X Factor odds og oddsguide lige her.

Hvordan du oddser på X Factor

Hvad er X Factor?

X Factor er med årene blevet en af de største underholdningssuccesser på dansk TV. Programmet, hvis format kendes i en lang række lande verden over, går ud på, at en række deltagere kæmper sig gennem først auditions og udvælgelser og frem til finalen, hvor vinderen af sangkonkurrencen findes – den deltager som har den største X Factor.

Programmet ramte Danmark i 2008 og har siden kørt på først DR og siden TV2. Her er seertallene i millionklassen, hvor især finaleshowet er blandt årets største TV-begivenheder i Danmark.

X Factor 2023 kommer til at adskille sig fra sidste års udgave, da man er gået tilbage til de tre grupperinger med solister på over og under 23 år, samt grupper.

Hvem vinder X Factor? X Factor vinderodds

Det er med årene blevet en af de mest populære oddsbegivenheder indenfor dansk underholdning. Der er derfor flere og flere danske oddsere, der spiller med på X Factor odds og spiller på, hvem der vinder konkurrencen.

Se her hvilke X Factor odds du kan forvente at finde hos de danske bookmakere og se, hvordan oddsene fordeler sig.

Vinder

Det mest populære X Factor odds er selvfølgelig spillet på, hvem der vinder årets X Factor. Her kan du få en odds sammenligning på, hvordan oddsene på hvilken deltager, der vinder X Factor 2023:

Vinder
Unibet bonusLeoVegas bonusBet365 bonus
Theodor1.911.912.00
Rosél3.253.253.10
Sigalaz3.503.503.60
Oddsene er opdateret torsdag den 30. marts kl. 21:30

Vindende dommer

Udover hvilken artist eller artister der vinder årets X Factor, så kan du også oddse på, hvilken dommer, de render med at være den vindende dommer.

Oddsene på hvilken dommer der bliver den vindende dommer i X Factor har det med at lukke tidligere end spillene på, hvilken deltager der vinder. Så hvis du vil spille på det spil, så skal du ofte være tidligere ude på de forskellige betting sites i Danmark.

En række bookmakere tilbyder også odds på, hvilken deltager der ryger ud ved næste afstemning. Her kan det være en god ide at følge med i løbet af ugen, følge deltagere på sociale medier osv., så man har en finger på pulsen, hvis man spiller på disse odds.

Årets tre X Factor-dommere er Thomas Blachman, Simon Kvamm og Kwamie Liv.

Vindende dommer
Simon Kvamm1.251.25
Thomas Blachman3.503.50
Kwamie Liv//
Oddsene er opdateret torsdag den 30. marts kl. 21:30

Bookmakere til X Factor odds og betting

Det er ikke alle bookmakere, der har odds ude på X Factor 2023. Vi finder dog odds hos en række af de danske bookmakere. Herunder kan du se, hvilke bonusmuligheder du har, når du vælger en af de bookmakere, som vi ved, har X Factor odds.

De fleste af bookmakerne har odds på, hvilken deltager og hvilken dommer, der vinder X Factor 2023. Men du kan også finde odds på, hvilken deltager der bliver stemt ud i det næste show.

bet365
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Unibet
PopulærAnbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
bwin
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Expekt
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Cashpoint
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
ComeOn
Anbefalet
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Karamba
Ny
Maksbonus
1.000 kr.
Procent
100%
Betfair
PopulærAnbefalet
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Regler og vilkår gælder. 18+ | Spil ansvarligt | Reklame.

Sådan oddser du på X Factor

X Factor og dermed også X Factor odds er ikke helt det samme, som hvis du oddser på sportskampe. X Factor er nemlig ikke en dyst mellem to modstandere. Det er derimod et tv-show og en popularitetskonkurrence, hvor der er flere ting, der spiller ind.

Selve programmet taler især til det yngre publikum. Derfor er det måske ikke så overraskende, et det ofte er yngre deltagere i showet, der ender med at komme i finalen eller vinde. Det er værd at have i mente, når man skal se på X Factor odds tips og sætte sine X Factor odds hos de forskellige online bookmakere.

Hvem vandt X Factor? Se de tidligere vindere her

Hvis du ikke kan huske, hvem der har vundet de tidligere udgaver af X Factor, så kan du her se en oversigt over både de vindende X Factor-deltagere og de vindende dommere.

SæsonVinderVindende dommer
Sæson 1Martin HedegaardRemee
Sæson 2Linda AndrewsLinda Rafn
Sæson 3Thomas Ring PetersenPernille Rosendahl
Sæson 4Sarah JørgensenCutfather
Sæson 5Ida Østergaard MadsenPernille Rosendahl
Sæson 6Chresten DamborgIda Corr
Sæson 7Anthony JasminThomas Blachman
Sæson 8Emilie EstherRemee
Sæson 9EmbraceRemee
Sæson 10Morten NørgaardRemee
Sæson 11Place on EarthThomas Blachman
Sæson 12Kristian KjærlundThomas Blachman
Sæson 13Alma AggerThomas Blachman
Sæson 14Solveig LindelofOh Land
Sæson 15Mads MolodtThomas Blachman