Spil på topscoreren til EM 2020

Nu varer det ikke længe før, at vi for alvor kan begynde at glæde os til EM 2020 (2021). Turneringen, der blev udskudt i sommers, finder sted fra juni til juli 2021, og der er nogle spændende gruppekampe at se frem til! Vi håber på mange målrige og nervepirrende kampe, og hvis man ser på de forskellige holds spillerkvaliteter, så burde det nok blive en realitet. Der er nogle varme kandidater til topscorerprisen, hvis man kigger på hold som Frankrig, Belgien, Tyskland og England. Det er netop de spillere, som denne artikel kommer til at handler om. Vi finder frem til de bedste odds på EM-topscorer til dig, går igennem favoritterne til den gyldne støvle ved EM 2020 og selvfølgelig præsenterer dig for det bedste bonus odds. Så læs med her og bliv lidt klogere på, hvem der er favoritter til at hamre kasserne ind til sommer og hvilke EM 2020 odds der findes lige nu.
 

Em 2020 topscorer odds
 

Favoritterne til topscorerprisen ved EM 2020

Ved et europæisk mesterskab kan ofte være svært at forudse hvem der ender med den gyldne støvle. Det er ofte set, at en spiller bomber løs og uventet kan se sig øverst på topscorerlisten, men der selvfølgelig nogle brandvarme emner, der vil gøre alt for, at de kan stå med den fornemme pris, når slutrunden er ovre. I EM-kvalifikationen blev engelske Harry Kane topscorer med 12 mål efterfulgt af den garvede Cristiano Ronaldo samt Eran Zahavi fra Israel med 11 mål. Israel formåede ikke at kvalificere sig, men det gjorde England og Portugal, så mon ikke de to herrer er at finde i den høje ende af skalaen, når målene skal gøres op til sommer? For Danmark blev Christian Eriksen med 5 mål i kvalifikationen topscorer. Foruden Kane og Ronaldo, blev Teemu Pukki, Serge Gnabry, Raheem Sterling, Georginio Wijnaldum og Romelu Lukaku også nogle af de helt store målscorer i kvalifikationen. Vi har især en fidus til sidstnævnte, der med en fantastisk målform i Inter, kun kan have store ambitioner på sine og sit holds vegne. Belgien er én af helt store favoritter til at løfte trofæet, og mon ikke den store belgier vil medbringe de helt målfarlige støvler til slutrunden. Nedenfor kan du se de gældende odds for topscorerprisen blandt vores favorit-bookmakers, når det kommer til betting i Danmark.
 

 

Odds for topscorer til EM 2020

TOPSCORER ODDS
Bet365 Bonus ComeOn Bonus 888sport Bonus Unibet Bonus
Harry Kane (England)
Cristiano Ronaldo (Portugal)
Robert Lewandowski (Polen)
Timo Werner (Tyskland)
Kylian Mbappe (Frankrig)
Antoine Griezmann (Frankrig)
Romelu Lukaku (Belgien)

Ikke alle bookmakere har oprettet deres odds for EM 2020 endnu. Vi tilføjer løbende nye odds, når bookmakerne i de næste uger vil offentliggøre deres odds. Nuværende odds er fra 27. januar 2021.
 
De pågældende bookmakeres generelle vilkår og regler gælder. 18+ år. Spil ansvarligt.

 

Hvem er løbet med topscorerprisen ved tidligere EM?

Med 6 mål i 7 kampe vandt Antoine Griezmann den gyldne støvle ved europamesterskabet i 2016. Franskmanden endte med 3 mål foran sine efterfølgere. Griezmann var især en af ​​hovedårsagerne til at Les Bleus nåede helt til finalen. Mesterskavbet tabte de dog efter en 0-1 kamp i forlænget tid mod Portugal. Angriberen, der nu tørner for Barcelona, viste dog ikke noget ekstraordinært i EM-kvalifikationen, hvor han kun nettede ét mål i 10 kampe. Det er bestemt ikke en målfarlig Antoine Griezmann der tropper op til slutrunden til sommer. Men hvordan er det egentlig gået med topscorerprisen i tidligere slutrunder? Vi har herunder samlet et overblik over vindere af den gyldne støvle ved EM siden år 2000.
 

  • EM 2000: 5 mål – Savo Milosevic (Jugoslavien) og Patrick Kluivert (Frankrig)
  • EM 2004: 5 mål – Milan Baros (Tjekkiet)
  • EM 2008: 4 mål – David Villa (Spanien)
  • EM 2012: 3 mål – Alan Dzagoev (Rusland), Mario Mandzukic (Kroatien), Cristiano Ronaldo (Portugal), Mario Gomez (Tyskland), Fernando Torres (Spanien) og Mario Balotelli (Italien)
  • EM 2016: 6 mål Antoine Griezmann (Frankrig)

 

 
Det bliver spændende at se, hvem der til sommer kommer til at skilde sig ud blandt de mange talenter og verdenstjerner, der i deres respektive ligaer har vist deres målnæse denne sæson. Vi er især spændt på at se den altid beundringsværdige Cristiano Ronaldo, der kommer til at deltage i sit femte europamesterskab. Det er ganske imponerende for den 35-årige portugiser, der stadig har enorme kvaliteter til, at han kan blive den helt store spiller ved dette EM. Hvem tror du, bliver topscorer ved EM 2020? Hvis du ikke er så meget til betting på spillere, så kan du selvfølgelig også finde odds på vinderen af EM 2020.

Vi har herunder samlet gældende betting bonus for de bookmakere, vi har valgt ovenfor. Hvis du vil spille hos en af bookmakerne, kan du med fordel benytte dig af deres velkomstbonus, som du finder information om herunder: