Betsson Bonus

Betsson Bonus

Gratis væddemål
Ny
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
500 kr.
Omsætningskrav
Bonusbeløbet kan ikke udbetales, kun nettogevinsten
Mindste odds
1.80
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.8
Tilmeld

Betsson Bonus detaljer️

Hos bonus-betting.dk sætter vi en stor ære i at give vores brugere vejledning og indsigt i de mange forskellige odds bonusser hos bookmakerne i Danmark. Det gør vi, fordi vi ved, at vores brugere søger efter den for dem bedste odds bonus, som de kan få. Derfor har vi kigget Betssons velkomstbonus godt igennem for dig, så du kan finde svar og vejledning til den. Alle holdninger til velkomstbonussen og bookmakeren Betsson er vores personlige og er baseret på vores indtryk og erfaringer her hos bonus-betting.dk.

Fordele & Ulemper

  • Skal kun omsættes en gang
  • 100% indbetalingsbonus
  • Lavt omsætningskrav
  • Indbetalingskravet er på minimum 500 kr.

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter bonus er modtaget

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

Med velkomstbonussen fra Betsson får du nogle ret lempelige bonusvilkår, så du kan nemt få udbetalt din Betsson bonus. For at du kan få udbetalt din Betsson velkomstbonus, skal du først og fremmest have lavet din kvalificerende indbetaling og placeret dit kvalificerende væddemål. Når du har modtaget dit freebet på 500 kr., kan du spille det.

Du har 60 dage til at anvende dit Betsson freebet. Der er intet minimumsodds for det 500 kr. freebet, som du har fået i Betsson bonus. Vinder du på dit freebet, så udbetales nettogevinsten uden omsætningskrav. Det betyder, at når du har vundet dit spil med dit freebet, så skal du blot anmode om at få det udbetalt.

Hvordan kan man udbetale sin Betsson bonus? Når du har opfyldt omsætningskravet, der er 1x 500 kr. til minimum odds 1.80 og fået dit freebet, så kan du spille dit freebet og få nettogevinsten udbetalt derfra, såfrem du vinder på det væddemål, som du har sat med freebettet. Der er der intet krav til minimumsodds. Du kan få din Betsson bonus udbetalt ved at gøre dette.

  1. Opret din Betsson-konto
  2. Lav din kvalificerende indbetaling på minimum 500 kr.>
  3. Spil minimum 500 kr. til minimum odds 1.80
  4. Modtag dit freebet
  5. Spil dit freebet (intet minimumsodds)
  6. Udbetal nettogevinsten fra din Betsson bonus
Du skal være opmærksom på, at det kun er nettogevinsten fra det freebet, som du får i Betsson velkomstbonus, der kan udbetales - ikke selve freebettet og dets værdi. Du kan altså ikke vælge at få dit freebet udbetalt. Du skal derfor lave dit freebet om til en gevinst, for at du kan få din Betsson velkomstbonus udbetalt.

Eksempel

Her kan du se et eksempel for en Betsson bonus: Du begynder med at lave en kvalificerende indbetaling på 500 kr., hvilket er det mindste, som du kan indbetale for at få en Betsson velkomstbonus. Når du har lavet din indbetaling, skal du placere et kvalificerende væddemål for at få din Betsson bonus. Det kvalificerende væddemål skal være på minimum 500 kr. til minimum odds 1.80. Det betyder også, at du gerne må lave en indbetaling og indsats på over 500 kr., samt at dit odds også gerne må være højere end odds 1.80. Dette påvirker ikke bonussens størrelse. Efter du har sat dit kvalificerende væddemål, skal du vente til, at det er afgjort, for at du får din Betsson bonus. Når væddemålet er afgjort, modtager du automatisk et freebet på 500 kr., som du derefter kan bruge. Dit freebet er ikke underlagt noget minimumsodds, så du kan spille det på alt fra odds 1.01 og opad. Du skal bruge dit freebet inden for 60 dage efter oprettelsen, ellers bortfalder det. Vinder du på dit freebet, kan du vælge at lade gevinsten udbetale. Du skal være opmærksom på, at du kun modtager nettogevinsten - så du kan ikke udbetale freebettets værdi - kun nettogevinster vundet dermed.

Hvordan bruger jeg min Betsson bonus?
Du kan bruge din Betsson bonus ved at spille på både prematch og live odds på alt sport hos Betsson - både via computer og mobile enheder. Du er ikke underlagt noget minimumsodds, når du skal bruge din Betsson bonus. Det betyder, at du kan spille alt fra odds 1.01 og op, når du bruger din Betsson bonus.

Anmeldelse

Med denne Betsson bonus får du faktisk en utrolig attraktiv velkomstbonus. Det der gør denne Betsson velkomstbonus så attraktiv er, at du faktisk har et meget lempeligt omsætningskrav på blot en gang til minimum odds 1.80. Det finder man ikke alle steder. Ulempen er måske, at du skal indbetale og spille minimum 500 kr., så det er ikke noget med, at du kan få 100% indbetalingsmatch op til 500 kr. Det er minimum 500 kr. Til gengæld kan du altså bruge din Betsson velkomstbonus til lige det odds, som du har lyst til, da freebettet ikke er underlagt noget minimumsodds. Derfor er får Betsson velkomstbonussen en god anbefaling herfra. Læs mere om Betsson og de øvrige bookmakere i vores store bedste bookmaker oversigt.

Nyheder 🚨

EM-semifinale: Spanien - Frankrig optakt, odds og spilforslag
Optakt og odds: Holland - Tyrkiet [EM 1/4-finale]