NordicBet Bonus

NordicBet Bonus

Velkomstbonus
Maksbonus
500 kr.
Procent
100%
Mind. indbetaling
500 kr.
Omsætningskrav
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Spil 500 kr. til minimum odds 1.80 og modtag et freebet på 500 kr. | Minimum indbetaling 500 kr | Maks 500 kr i bonus | Regle og vilkår gælder. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Mindste odds
1.80
Bookmakeren har ikke licens til dit område!
Desværre er denne bonus ikke tilgængelig på din nuværende lokation! Se flere tilbud på vores side for sammenligning af væddemål!
Rating
8.1
Tilmeld

NordicBet Bonus detaljer️

Reklame

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet. Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80. Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav. Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Efter egne udsagn kommer Danmarks bedste betting app til mobilen fra Nordicbet. Uden tvivl en meget god app men om den er den bedste på markedet, må du selv vurdere. For at gøre din beslutning nemmere lokker Nordicbet alle nye bruger af med et odds bonus på 100% op til 500 kr., når du opretter en konto. En udmærket grund for at tilmelde sig hos Nordicbet og afprøve blandt andet deres nye betting app. Nordicbet Bonussen er altså en indbetalingsbonus på 100% du modtager, når du oprettet en konto på Nordicbet.dk og spiller 500 kr. til minimum odds 1.80. Når du har gjort det, så får du et freebet på 500 kr. Dit freebet skal bruges indenfor 60 dage og har ikke noget omsætningskrav. Kun nettogevinsten fra dit freebet udbetales.

Fordele & Ulemper

  • Intet omsætningskrav på dit freebet
  • 100% indbetalingsbonus
  • Lidt lav maks bonus ifht. andre bookmakere
  • Højt minimum odds

Betalingsmetoder for bonus

Bonus omsætningsperiode

60 dage efter bonus er modtaget

Gyldig i

Danmark

Udbetalingsbetingelser

For at modtage denne Nordicbet bonus skal du oprette en konto hos Nordicbet. Herefter skal du spille 500 kr. til minimum odds 1.80. Efterfølgende modtager du et freebet på 500 kr., som ikke har nogle omsætningskrav. Du kan bruge din bonus på både pre-match og live spil fra både desktop eller mobil. Dit freebet er gyldigt i 60 dage.

Tip

Husk: bonussen kan ikke udbetales før at gennemspilskravet er gennemført!

Eksempel

Det er nemt og enkelt at oprette en konto hos NordicBet - og det er altså lige så nemt at få din NordicBet velkomstbonus på 500 kr.. Du skal blot åbne en konto og derefter spille 500 kr. til minimum odds 1.80. Du modtager herefter et freebet på 500 kr., som er gyldigt i 60 dage. Nettogevinsten fra dit freebet udbetales. Dit freebet er ikke underlagt noget omsætningskrav.

Hvis du gerne vil have dine gevinster udbetalt hurtigt, så anbefaler vi, at du bruger Trustly som ind- og udbetalingsmetode. Trustly giver i gennemsnit udbetalingstider på blot 15 minutter.

Anmeldelse

Nordicbet har stort fokus på det skandinaviske marked og det ses tydeligt. Bookmakeren sætter præg på deres målgruppe og har mange tilbud og gode odds især for de hjemmelige ligaer. Derudover er der blevet lagt meget sved og arbejde i opdateringen af bettingen appen som kan anses som en af de bedste på markedet. I denne anledning giver Nordicbet dig en velkomstbonus til deres betting app på 100%. Et glimrende tilbud som kan prøves uden dårlig samvittighed.

Nyheder 🚨

Vind VIP-tur til Old Trafford
Nordicbet giver 500K - men kan du beholde dem?