Odds Bonus – Betting Nyheder og Blog

fra
til
News & BlogNewsBlog

I vores nyhedssektion får du løbende nyheder og blogs om danske bookmakeres odds bonus. Udover aktuelle velkomstbonusser fra danske bookmakere, så dækker vi også særlige odds tilbud fra online spiludbydere, specielle odds bonusser til weekendens kampe og så holder vi dig opdateret med de sjove og indbringende odds konkurrencer, som danske bookmakere tilbyder. Kort sagt, så formidler vi alle odds tilbud og bonusser fra bookmakere med licens i Danmark.

Vi informerer dig både om de kortsigtede odds bonusser til rundens kampe og de vanlige velkomsttilbud som bookmakere har til nye kunder. De mest benyttede og populære odds bonusser er velkomstbonus, som alle større danske bookmakere tilbyder i den ene eller anden form. En velkomstbonus er ofte en 100 % fordobling af en ny kundes indskud indtil et vist beløb – typisk op til 1000 kr. En bookmakers odds bonus kan også bestå af et freebet, risikofrit væddemål, pengene tilbage-garanti, mobilbonus og mange andre typer af betting tilbud. Når vi skriver en nyhed om en odds bonus, så skriver vi tydeligt, hvilke vilkår der hører med. Såsom gennemspilskrav der kommer i form af bookmakernes krav til minimum indsats, minimums odds, antal gange en odds bonus skal gennemspilles og hvor lang tid man har til det. Vilkårene varierer fra bookmaker til bookmaker, og odds bonusser er alle en smule forskellige. Men vi sørger for at du får al nødvendig viden for at udnytte din odds bonus til fulde, og forhåbentlig få en indbringende betting oplevelse. Med vores odds konfigurator kan du med tre hurtige klik finde en odds bonus, der passer præcis til dine behov.

I vores nyheds og blog sektion fortæller vi også om bookmakernes aktuelle odds tilbud og bonusser. Det kan være Bet365 har en odds bonus til weekendens Premier League, Unibet giver et gratis spil på NFL eller Danske Spil har en odds konkurrence til den kommende runde i Superligaen. Vi formidler både de store og de små odds bonusser, og selvom vi primært fokusere på fodbold, så dækker vi også bookmakernes tilbud på Formel 1, Amerikansk Fodbold, Tennis, Håndbold osv.

Så følg med på bonus-betting.dk og hold dig opdateret med danske bookmakeres seneste odds bonusser og tilbud.