Odds på mobil og tablet bliver mere og mere populært. Uanset om du er på vej til arbejde, i køen eller med vennerne på pubben. Med de forskellige odds og betting apps er du altid klar til at sætte din sports væddemål. Men hos hvilke bookmaker skal du placere dine bets, og hvor får du den bedste odds bonus?

Med vores helt nye bonus-betting app, der er tilgængelig for iOS og Android, får du de vigtigste informationer om bookmakernes bonusser og tilbud – og det er ikke længere væk end et snuptag i lommen. Vores app giver dig et overblik over odds bonusser fra samtlige danske bookmakere. Herunder naturligvis branchens giganter som Unibet, Bet365 og Danske Spil, men også mindre kendte bookmakere som Tipico, Betsafe, 888sport eller Betfair for blot at nævne nogle få af bookmakerne med dansk spillelicens.

<img class="aligncenter size-medium wp-image-16922" src="https://www.wett-bonus.com/wp-content/uploads/sites/7/2015/10/app-store-en-300×94.png" alt="Apple App Store Button" Android App Store Button

Alle tilbud som du kan finde i vores bonus-betting app, bliver regelmæssigt gennemgået og opdateret, så du ikke bliver snydt af bookmakernes skiftende bonusvilkår. Desuden kan du løbende finde kampagner og konkurrencer, som bookmakerne tilbyder til danske odds fans. Vi er konstant på udkig efter nye og spændende odds bonusser og tilbud – for både nye og eksisterende kunder. Du skal blot downloade vores app og kontroller, og herfra kan du finde samtlige odds bonusser – gratis og simpelt.

Bonus-betting App funktioner:

 

Bonus-betting.dk App Skærmbillede iOS Android
Bonus-betting App – iOS & Android

Bonus-betting app – Gratis & sikker

Vi respekterer dit privatliv og indsamler derfor ikke personlige informationer. Desuden er og bliver bonus-betting’s app GRATIS. Download nu og få den bedste Betting Bonus info og de seneste tilbud fra danske bookmakere.

Her er et kort udvalg af bookmakere, som du kan finde hos os:

  • Tipico
  • Bet365
  • Unibet
  • Betfair
  • 888sport
  • Danske Spil
  • Betsafe
  • NordicBet
  • og mange flere

Hvordan installerer jeg bonus-betting app’en til Android?

1. TILLAD INSTALLATION  

Gå til “Indstillinger” på din telefon, og tryk på “sikkerhed”. Rul ned og vælg “Ukendte kilder”. Tryk på OK for at bekræfte.

2. TRYK DETTE LINK FOR AT DOWNLOADE ANDROID APP

Installationen kræver følgende: “Fuld internetadgang” og adgang til “netværk tilstand”.

3. INSTALLER APP’EN

I notifikationerne på din smartphone – tryk på Wettbonus_v1_1_1.apk. Færdig.

 

Ofte stillede spørgsmål

Til hvilke lande findes App’en?

Vores bonus-bettin app er tilgængelig på syv sprog – tysk, nederlandsk, italiensk, fransk, tyrkisk, dansk og græsk. De forskellige bonus tilbud er opdelt i alt til 12 lande. I den danske version viser vi kun odds bonusser fra bookmakere med dansk licens.
 

Hvilken bonus finder man på bonus-betting.dk’s app?

En stor del af de danske bookmakeres bonus og tilbud vedrører velkomstbonusser – men der er også løbende kombibet bonus, cashback bonus eller gratis væddemål. Alle tilbud og bonusser er testet af os og har været igennem en objektiv vurdering.
 

Hvor mange forskellige bookmakere kan man finde bonusser fra?

I vores odds bonus sammenligning finder du samtlige bookmakere med danske licens, som også tilbyder en odds bonus. Nogle bookmakere tilbyder flere bonusser – såsom Bet365 Mobilbonus, Unibet Mobilbonus og Betfairs spillebørs bonus.
 

Hvorfor er der ikke den app i Google Play Store?

Google Play’s vilkår og betingelser forbyder apps relateret til sportsvæddemål i Play Store. Derfor kan Android brugere downloade og benytte app’en via ovenstående guide. Her vil du finde alle de nødvendige oplysninger til download af APK fil. Vi arbejder med høje sikkerhedsstandarder og garanterer dig en sikker download.

 

Apple App Store Button Android App Store Button

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om vores Bonus-bettnig app eller forslag til forbedringer, så skriv os en besked via vores kontaktformular. Vi stræber på at besvare dig så hurtigt som muligt.