Fodbold VM 2018 i Rusland afholdes fra den 14. juni til den 15. juli 2018. I den 21. udgave af den vigtigste turnering for fodboldlandshold, vil 32 hold konkurrere i otte grupper for at komme videre til knockout-fasen og efterfølgende kamp om VM-titlen. De 64 VM kampe foregår i 11 forskellige byer og 12 forskellige stadioner. Finalen finder sted den 15. juli 2018, på Olympiastadion Luschniki i Moskva. For hver af de 64 VM kampe har de forskellige bookmakere utallige væddemål – resultatspil, OVER / UNDER, handicap-væddemål, halvtid / finale, Wincast, scorecast og selvfølgelig mange live-væddemål. Hver VM fodboldkamp forbliver dermed spændende indtil dommeren fløjter kampen af. Du kan også score den ene eller den anden gratis free bonus.

 

Bookmaker tilbud og kampagner til VM 2018 i Rusland

Snart vil vi her på siden introducere til et hav af gode tilbud og kampagner til fodbold verdensmesterskabet 2018 i Rusland.

 

De bedste bookmakere til VM 2018

[sports_cube_bonus_overview bonus_ids=”640*646*772*688*636*887″]

Regler og vilkår for respektive bookmakere gælder.
18+. Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.

 

VM kvalifikation – deltager og modus af vm kvalifikationen

Som allerede nævnt deltager der 32 nationer i FIFA Fodbold Verdensmesterskabet 2018 i Rusland. Hjemmelandet Rusland er automatisk kvalificeret for VM slutrunden, for de yderligere 31 pladser skal der spilles kvalifikationskampe i de tilsvarende 6 kontinental runder. Selve lodtrækning til kvalifikationsrunden fandt allerede sted den 25. Juli 2015 i St. Petersburg i Rusland.
 
Til slutrunden bliver de 32 startpladser fordelt efter følgende fordelingsnøgle:

 • UEFA (Europa): 13 pladser for 54 kvalifikationsdeltager plus én plads for værtsnationen Rusland.
 • CAF (Afrika): 5 pladser for 53 kvalifikationsdeltager
 • AFC (Asien og Australien): 4 eller 5 pladser for 45 kvalifikationsdeltager
 • CONMEBOL (Sydamerika): 4 eller 5 pladser for 10 kvalifikationsdeltager
 • CONCACAF (Nord- og Mellemamerika og Caribien): 3 eller 4 pladser for 35 kvalifikationsdeltager
 • OFC (Oceaniens): 0 eller 1 plads for 11 kvalifikationsdeltager

HUSK: To deltager findes først efter Play-Offs mellem CONCACAF og ACF og efter kamp mellem OFC og CONMEBOL.
 
Lodtrækning VM Kvalifikation – UEFA (Europa)
Gruppe A: Holland, Frankrig, Sverige, Bulgarien, Belarus, Luxembourg
Gruppe B: Portugal, Schweiz, Ungarn, Færøerne, Letland, Andorra
Gruppe C: Tyskland, Tjekkiet, Nordirland, Norge, Aserbajdsjan, San Marino
Gruppe D: Wales, Østrig, Serbien, Irland, Moldova, Georgien
Gruppe E: Rumænien, Danmark, Polen, Montenegro, Armenien, Kasakhstan
Gruppe F: England, Slovakiet, Skotland, Slovenien, Litauen, Malta
Gruppe G: Spanien, Italien, Albanien, Israel, Makedonien, Liechtenstein
Gruppe H: Belgien, Bosnien-Hercegovina, Grækenland, Estland, Cypern, Gibraltar
Gruppe I: Kroatien, Island, Ukraine, Tyrkiet, Finland, Kosovo

 

Deltager og modus VM 2018 i Russland

Ved VM, fordeles de deltagende landshold i otte grupper på fire hold. Hvert hold konkurrerer derefter mod deres gruppemodstandere. Ottendedelsfinale når de hold afslutter deres tilsvarende gruppe på plads 1 eller 2. Hvis to hold har samme point afgøres via målforskel og efterfølgende antal scorede mål hvem der ligge tops og hvem der ligge bunds.

 
Efter den indledende runde, spiller de 16 kvalificerede hold KO-runder for at finde verdensmesteren 2018. Slutter en knock-out kamp uafgjort efter 90 minutter, forsættes der med en overtid og hvis der ikke findes en vinder afgøres kampen i en straffesparkskonkurrence. Dette skal huskes især når der spilles på VM kampene, fordi mange bookmaker kun forholder sig til de første 90 minutter (den regulære spilletid) Interessant detalje for statistikere og væddemål fans: Indtil videre i historien om Verdensmesterskabet blev afgjort 28 kampe efter straffe, kun to af dem i finalen (1994 og 2006).

 

Sikrer dig VM 2018 bonus

VM kvalifikationen og selve verdensmesterskabet er selvfølgelig i fokusset hos bookmakerne. Ud over mange langsigtede væddemål på den overordnede vinder, vinderne i de enkelte pre-season-grupper eller målscorer-kongerne, er der selvfølgelig mange individuelle og specielle spil for alle VM-kvalifikationskampe og 64 VM-kampe samt en masse live-væddemål. Der vil også være interessante WM bonus tilbud. Vi vil holde dig opdateret om de bedste promos på bonus-betting.dk.
  

Top-favoritterne til VM 2018 ifølge Bookmakernes Odds:

 • Tyskland: Forsvarende verdensmester som vandt fire gange (1954, 1974, 1990, 2014)
 • Argentina: To gange verdensmester (1978, 1986)
 • Spanien: Verdensmester (2010)
 • Brasilien: Femdobbelte verdensmester (1958, 1962, 1970, 1994, 2002)
 • Frankreich: Verdensmester (1998)

 
Hold som f.eks. Belgien, Italien og de regerende europamester fra Portugal må ikke undervurderes. Italien skal altid være på regningen for større arrangementer. Belgien har allerede været blandt favoritterne i sidste verdensmesterskab og EM, og Portugal har kunne overraske alle til sidste EM.

 
Har du fundet dine VM-favoritter? Top odds til verdensmesterskabet i 2018 findes på Bwin eller Bet365. Derudover vil der i ugerne op til og under verdensmesterskabet blive lanceret en del sport bonusser til tuneringen. Du har mulighed for at vinde dobbelt! Få din VM 2018 bonus og odds på din favorit til verdensmesterskabet.

 
Betting-bonus.dk teamet ønsker dig allerede på nuværende tidspunkt en spændende VM kvalifikation samt fodbold VM 2018 i Rusland og selvfølgelig held og lykke med dine spil!