bonus-betting.dk
unibet nyheder

Argentina – Frankrig odds: Byg dig til et freebet

Kan du forudsige de forskellige Argentina – Frankrig odds og ramme rigtigt på din forudsigelse for VM-finalen 2022? Hvis du kan, så kan du gratis spille med om at vinde et freebet hos Unibet Danmark.

Her hos Bonus-Betting har vi gjort det nemt for dig, så du kan se, hvordan du spiller med om denne odds bonus fra Unibet her.

©Unibet 16/12/2022

Sådan kan du vinde et freebet på dine Argentina – Frankrig odds

Det er gratis at spille med i byg dig til et freebet-kampagnen hos Unibet, hvor du skal forudsige mellem fire til odds spørgsmål på VM-finalen mellem Argentina og Frankrig.

Vælger du den letteste af de tre sværhedsgrader, så får du fire spørgsmål, mens der er seks i dem mellemste sværhedsgrad og otte i den sværeste. Tager du den letteste sværhedsgrad, kan du få et 50 kr. freebet, mens du kan få et 100 kr. freebet i den mellemste og 200 kr. freebet i den sværeste.

De op til otte spørgsmål, som du skal svare på, er:

100% op til 1.000 kr.

Det kræver som nævnt ingen spilaktivitet for at deltage i konkurrencen om et freebet på op til 200 kr. hos Unibet. Det er også gratis at deltage, men det kræver dog, at du har en Unibet-konto, for at du kan spille med i konkurrencen om et freebet ved at ramme rigtigt på dine Argentina – Frankrig odds.

Unibet tilbyder lige nu nye spillere den største velkomstbonus, som man kan få i Danmark i for af en Unibet velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.

Opretter du dig hos Unibet og laver en indbetaling på minimum 40 kr., så matcher Unibet din indbetaling op til 1.000 kr.

Din bonus skal efterfølgende gennemspilles otte gange til minimum odds 1.40, før bonussen og gevinsterne derfra kan udbetales. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Argentina – Frankrig odds hos Unibet

Hvem har Unibet så som favorit, når det gælder Argentina – Frankrig odds? Unibet havde tidligere en lille favoritværdighed til Frankrig, men nu er favoritværdigheden tippet over til Messi og co., når vi ser på de aktuelle Argentina – Frankrig odds hos Unibet, der ser således ud:

Oddsene er opdateret fredag den 16. december kl. 19:45.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

Exit mobile version