bonus-betting.dk
nyheder

Barcelona – Real Madrid: Optakt og freebets

El Clasico er uden tvivl den største kamp i den spanske liga – og også en af de største kampe på verdensplan. Vi bliver forkælet med en del opgør mellem de to storklubber dette forår, hvor de evige rivaler tørner sammen i både ligaen og pokalturneringen.

Næste opgør er i La Liga, hvor Barcelona kan udbygge føringen i toppen af tabellen ned til netop konkurrenterne og forfølgerne fra Real Madrid.

Bliv klædt på til El Clasico med optakt, odds og en bookmaker bonus fra hele to forskellige bookmakere i forbindelse med kampen.

Defensiven har ført an for Barcelona

Barcelona har haft en skuffende sæson internationalt set. De blev elimineret i gruppespillet i Champions League og tabte i Europa League efterfølgende. Derfor er det endnu vigtigere, at de vinder det spanske mesterskab, især da de har investerede flere end 100 millioner euro i deres trup i sommerens transfervindue, hvor de hentede nogle velrenommerede spillere, uden de kunne betale transfergebyrerne.

Xavi har formået at skabe et slagkraftigt hold ud af prominente navne som Robert Lewandowski, Raphinha, Jules Koundé og Andreas Christensen, som i det mindste har haft succes i La Liga.

Lewandowski er stadigvæk den toneangivende i angrebet og har ikke mistet noget af sin klasse, da han har scoret 25 mål og lavet 6 assister i 32 kampe. Den polske landsholdsspiller bevæger sig mod endnu en topscorertitel.

En endnu vigtigere garant for succes er den næsten uigennemtrængelige defensive linje. Marc-André ter Stegen er kun blevet passeret otte gange i 25 ligakampe og holdt nullet 19 gange. I hjemmekampene på Camp Nou har Barcelona kun indkasseret et enkelt mål. Det gør det derfor attraktivt at sætte en Cashpoint bonus på, at Barcelona lukker få mål ind i opgøret.

Kravet er en sejr for Real Madrid

Real Madrid led et nederlag på 1-3 mod FC Barcelona i finalen i supercuppen. I den første kamp i semifinalen i Copa del Rey tabte de hjemme med 0-1 til Barcelona. I La Liga truer FC Barcelona med at tage tronen fra dem, da de er ni point foran. Udsigterne er derfor ikke særlig gode for Real Madrid, så måske man skal overveje et gratis odds på kampen, hvis man vil spille på en sejr til kongeklubben?

Offensiven bør have selvtillid til El Clasico. Real Madrid er det mest scorende hold i La Liga med 50 mål – tre flere end Barcelona. Men offensiven får også deres at bevise, for den har haft det yderst svært mod Barcelona i denne sæson.

Barcelona – Real Madrid odds

Se og sammenlign en række af de mest populære Barcelona – Real Madrid odds hos en række af de største bookmakere i Danmark her:

El Clasico odds tilbud

El Clasico er bare noget af det største, når det gælder klubfodbold. Derfor er der også tit bookmakere, der har odds tilbud ude på kampen. Vi har fundet to odds tilbud til dig, som du kan finde her.

©Cashpoint 17/03/2023

200 kr. freebet hos Cashpoint

Spil på El Clasico hos Cashpoint og få et freebet retur på din indsats, hvis du taber på dit Barcelona – Real Madrid odds.

Du skal huske, at du skal have en Cashpoint-bruger, for at du kan tage imod dette tilbud, samt have verificeret din konto, før du placerer dit væddemål.

Kampagnen gælder også weekendens øvrige kampe i La Liga. Kampagnen løber frem til den 19. marts kl. 23:59. Regler og vilkår gælder.

©ComeOn 17/03/2023

Match of the Week: Barcelona – Real Madrid

Du kan også få et freebet, hvis du taber på dine Barcelona – Real Madrid odds hos ComeOn. Bookmakeren har valgt kampen som denne uges match of the week, hvilket betyder, at du kan placere et pre-match spil til minimum odds 1.50 på Barcelona – Real Madrid og få din indsats retur op til 100 kr. Du får din indsats retur i form af et freebet.

Kampagnen løber frem til kampstart – søndag den 19. marts kl. 21:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.

Husk at du skal have en ComeOn-konto for at tage imod dette tilbud. Har du ikke det, så kan du lige nu få en ComeOn velkomstbonus på 100% op til 1.000 kr.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

Exit mobile version