Bookmakerne havde seks hold, som de forud for UEFA Euro 2024 mente skulle slås om trofæet.

Favoritterne bestod her af England, Frankrig, Tyskland, Spanien og Portugal. De fem lande lå alle med meget kort afstand af hinanden, når man så på de forskellige EM 2024 favoritter og odds på vinder.

Hvem skal man så sætte sin odds bonus på, når det gælder betting på EM 2024? Se mere om EM 2024 favoritterne her:

EM 2020 favoritter og odds

Forhåndsfavoritterne, deres fald og nye favoritter

Lande som England, Frankrig, Tyskland, Spanien og Portugal præger alle favoritfeltet forud for EM 2024. Her står England og Frankrig som de helt store favoritter, mens trioen bestående af værterne fra Tyskland, Spanien og Portugal følger efter i favoritfeltet, inden der er et godt spring i oddsene ned til Belgien, Holland og Italien.

Læs mere om forhåndsfavoritterne, se og sammenlign odds på bookmakernes favoritter til at vinde EM 2024 her:

EM 2024 favoritter: England – Will it come home?

It’s coming home, it’s coming home… Det troede englænderne i den grad ved EM 2020, hvor de måtte se sig slået i finalen af Italien. England er bookmakernes største favorit forud for EM 2024.

England var blandt de helt store favoritter ved EM i 2020, men måtte altså se sig slået på selveste Wembley af Italien, der løb med EM-trofæet. Mon ikke at englængerne har ambitioner og drømme om at gå hele vejen ved EM 2024?

Det er svært at komme på argumenter for, hvorfor England ikke skal være blandt favoritterne, og derfor er også gode EM 2024 odds på netop dem.

Med en finaleplads ved EM 2020 og en kvartfinale ved VM 2022 er 2024 måske året, hvis denne generation af store engelske spillere skal have forløst det talent, som bookmakerne tror på – slutrunde efter slutrunde, uden det lykkes for England at tage pokalen med hjem.

EM 2024 favoritter: Frankrig skal have vasket VM-nederlaget væk

Endnu en slutrunde, endnu engang er Frankrig blandt favoritterne. Det er et scenarie, som man efterhånden har set mange gange, at Frankrig regnes blandt favoritterne i de store internationale turneringer. Sådan er det også ved EM 2024.

Frankrig er her blandt den kvintet, som bookmakerne har som nærmest lige stærke EM 2024 favoritter. Frankrig nåede finalen ved VM 2022, hvor de måtte se Messi og co. løbe med VM-guldet efter straffesparkkonkurrence.

Frankrig gjorde næsten rent bord i EM-kvalifikationen, hvor de toppede gruppen foran Holland med syv sejre og en uafgjort i kvalifikationens otte kampe. Endnu mere imponerende var måske, at målscoreren hed hele 29-3. Så der er god grund til at regne Frankrig blandt favoritterne ved EM 2024.

EM 2024 favoritter: Tyskland – Kan værterne gøre det denne gang?

Man kan bare ikke snakke slutrundefavoritter, uden man siger Tyskland. Sådan er det også, når man snakker favoritter og betting i Danmark i forhold til odds på vinderen ved EM 2024.

Det er ikke tit, at værterne lykkes med at vinde en slutrunde. Italien var blandt værtsbyerne for EM 2020, men guldet blev alligevel vundet på engelsk græs, efter der havde været 11 værtsnationer. Ser vi bort fra 2020, så var sidste værtsnation til at vinde Frankrig, der vandt EM i 1984. Kan de tyske værter gøre det?

Optakten til EM 2024 har ikke været særlig god for Tyskland, der nærmest ikke har fået andet end nederlag ud af træningskampene. De 11 venskabskampe i 2023 kastede seks nederlag, to uafgjorte og blot tre sejre af sig – den ene var dog mod Frankrig.

Tyskland skal dermed have fundet den helt rette opstilling og formel forud for EM 2024, hvis ikke værtsskabet skal ende med den helt store fiasko – for forventningerne er der i den grad.

EM 2024 favoritter: Spanien – Kommer genrejsningen?

Spanien hører måske ikke overraskende til blandt favoritterne, men der skal altså vises meget mere fra Spanien, end der blev gjort ved VM 2022, hvor 1/8-finalerne overraskende blev endestation efter et straffesparkkonkurrencenederlag til Marokko.

EM-kvalifikationen har dog været god for spanierne, der overbevisende tog førstepladsen med syv sejre og et nederlag, samt en målscorer på 25-5. Siden VM-fiaskoen er det blevet til otte sejre, en uafgjort og et nederlag, så formen har i den grad været opadgående i takt med, at EM-kvalifikationen skred frem.

Spanien har dog langt fra fået den letteste pulje, med Kroatien og Italien, samt Albanien, som gruppemodstanderne, så kræver det, at Spanien kommer stærkt fra land, da man har Albanien i den sidste gruppekamp.

Det store spørgsmål er så nu, om Spanien er på vej tilbage til den absolutte top af international fodbold.

EM 2024 favoritter: Portugal – Kan Ronaldo få en sidste triumf?

Det er med stor sandsynlig Ronaldos sidste EM-slutrunde – måske også sidste slutrunde. Kan Portugal hente endnu en triumf med Ronaldo i stalden, eller bliver det ved det enlige trofæ, som Portugal tog i 2016?

Der skal dog mere til, hvis Portugal skal gå hele vejen igen. Portugal er havnet i en fornuftig gruppe Tjekkiet, Tyrkiet og en endnu ukendt modstander, der dog må forventes at være fra et noget lavere lag end de to førstenævnte.

Det virker oplagt, at Portugal spiller sig videre fra gruppen, men hvad så bagefter? Man skal aldrig undervurdere de individuelle kvaliteter, som Portugal har i især Ronaldo, men er det nok til endnu et skud efter den store triumf?

EM 2024 favoritter og odds på vinderen

EM 2024
EM 2024 favoritterBet365 BonusBetfair BonusBwin Bonus Unibet Bonus
England4.504.004.504.50
Frankrig4.505.004.504.50
Tyskland7.007.008.007.50
Spanien8.008.008.008.00
Portugal9.009.009.009.00

Hold øje med EM odds og EM odds specials

Der er stadig lang tid til, at EM 2024 fløjtes i gang. Der kan derfor nå at komme ændringer i EM favoritter og odds på vinderne op til slutrunden. Der er også en lang række EM opscorer odds, som du kan kigge igennem, hvis du vil spille på individuelle præstationer.

Du vil også se lang flere bookmakere udbyde flere odds på EM 2024, jo tættere vi kommer på EM 2024. Hold i den forbindelse øje med odds boost på især Danmarks kampe. Det vil være en af de oplagt oddsbonusser, når det gælder betting på EM 2024. Vi har også samlet en overblik over odds på Danmark til EM 2024, som du kan læse.

Oddsene er opdateret lørdag den 23. december kl. 18:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+.