bonus-betting.dk
leovegas nyheder

LeoVegas: Få odds 10 på Atletico – United

Du kan give et udvalgt spil et kæmpe odds boost på Champions League 1/8-finalen mellem Atletico Madrid og Manchester United. Se hvordan du får odds 10 på kampen med LeoVegas.

© LeoVegas

Atletico Madrid – Manchester United boost

LeoVegas har endnu engang rystet posen for deres bet bonus til nye spillere, som i anledning af Champions League-kampen kan få odds 10.00 på et særligt spil på kampen.

Se her hvordan du får odds 10.00 på denne bonus til LeoVegas sport:

Dette kampagnetilbud fra LeoVegas løber frem til kampstart.

Bonussen er et alternativ til den traditionelle LeoVegas bonus og kan kun fås ved at klikke dig ind via linket herover. Den almindelige LeoVegas velkomstbonus er en indbetalingsbonus, hvor LeoVegas giver 100% op til 1.000 kr.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. indbetaling og maks. indsats er på 100 kr. Maks. gevinst op til 1000 kr.
F.eks. lav en indsats på 100 kr. og vind 1000 kr. Generelle vilkår og betingelser for LeoVegas gælder. Bonus aktiveres ved at vælge sportsvelkomstbonussen. Bonussen kan ikke kombineres med andre velkomsttilbud. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen.

Atletico Madrid – Manchester United odds hos LeoVegas

LeoVegas har Atletico Madrid som små favoritter. Herunder kan du se en række udvalgte odds fra LeoVegas på kampen:

UdfaldLeoVegas odds
Atletico Madrid vinder2.50
Uafgjort3.15
Manchester United vinder3.15
Dobbeltchance 1X1.38
Dobbeltchance 121.38
Dobbeltchance X21.54
Begge hold scorer (ja)1.81
Begge hold scorer (nej)1.93
Over 2,5 mål2.15
Under 2,5 mål1.68
Oddsene er opdateret tirsdag den 22. februar kl. 22:00

Begge klubber går ind til kampen med sejre i deres seneste kampe. Atletico Madrid vandt her 3-0 over Osasuna i La Liga, mens Manchester United vandt 4-2 over Leeds.

Defensiven har tidligere været Atletico Madrids helt store kendetegn, men den har i den grad haltet i denne sæson. Det samme har den hos Manchester United. Til gengæld har begge klubber været gode til at finde vej til netmaskerne i denne sæson, så det kan godt blive mere målrigt, end man typisk vil forvente af et opgør, hvor Atletico Madrid er den ene part – især i kampe med meget på spil.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

Exit mobile version