bonus-betting.dk
leovegas nyheder

Sevilla – FCK odds: Spil risikofrit med LeoVegas

Med FC Københavns overraskende pointdeling med Manchester City, da de engelske giganter gæstede Parken, er der nu lagt op til et afgørende slag om, hvem der skal tage tredjepladsen i Champions Leagues gruppe G og dermed en plads videre i Europa League.

Uanset om du har tiltro til, at Sevilla eller FC København løber med sejren, så kan du lige nu spille risikofrit på en vinder af kampen hos LeoVegas Danmark. Se her hvordan du får denne bookmaker bonus i forbindelse med de kommende Sevilla – FC København odds.

©LeoVegas 20/10/2022

Sådan spiller du risikofrit på Sevilla – FC København

Det risikofrie tilbud fra LeoVegas, som du kan læse meget mere om i vores store oversigt over bedste bookmakere i Danmark, gælder nye spillere, der lige nu kan spille 500 kr. risikofrit på en vinder af Sevilla – FC København.

For at du kan spille 500 kr. risikofrit på en vinder af Sevilla – FC København, skal du følge disse trin:

  1. Klik dig ind på LeoVegas via linket herunder
  2. Opret en LeoVegas-bruger
  3. Lav en indbetaling
  4. Spil præcis 500 kr. på et pre-matchspil (1X2) på en vinder af Sevilla – FC København

Taber du dit bet, så modtager du det fulde beløb på 500 kr. på din LeoVegas-konto indenfor 72 timer efter spillets afgørelse. Beløbet er ikke underlagt noget omsætningskrav. Vinder du på dit risikofrie spil, så beholder du selvfølgelig gevinsten.

Kampagnetilbuddet fra LeoVegas gælder til og med tirsdag den 25. oktober kl. 18:45. Regler og vilkår. Spil ansvarligt. 18+ år. Indbetalinger via Skrill er ikke kvalificerende til dette tilbud.

Dette tilbud fra LeoVegas er et alternativ til det traditionelle LeoVegas bonus til nye spillere, der giver dig 100% i indbetalingsbonus op til 1.000 kr.

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Sevilla – FCK odds med LeoVegas

Ligesom det var tilfældet i opgøret mod Manchester City, så er FC København endnu engang underdogs – dog ikke lige så voldsomt som mod City. LeoVegas og de øvrige bookmakere har alle Sevilla som ret klare favoritter, selvom det første møde de to klubber imellem endte målløst.

Her kan du se en række udvalgte odds på Sevilla – FC København hos LeoVegas.

UdfaldLeoVegas odds
Sevilla vinder1.55
Uafgjort4.25
FC København vinder6.25
Over 2,5 mål1.93
Under 2,5 mål1.91
Begge hold scorer2.00
Begge hold scorer ikke1.78
Dobbeltchance X22.55
FC København +1,51.52
Oddsene er opdateret torsdag den 20. oktober kl. 21:30

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

Exit mobile version