Svenske NordicBet, der er ejet af Betsson, er blevet en af de helt populære bookmakers herhjemme – og er i den grad et velkendt navn. NordicBet var hovedsponsor for den danske 1. division i en årrække, og måske derfor er det et navn der lyder velkendt på det danske betting marked. NordicBet er selvfølgelig klar over, at betting på mobilen er blevet kæmpe stort i de senere år, og det er ogsågrunden til, at de udbyder en velfungerende og brugervenlig native app til både iOS og Android. En betting app, der gør det hele lidt nemmere for dig, der ofte er på farten. Med den nye betting app kan du placere væddemål let, da du har en dedikeret app, hvor du kan få alle de funktioner, sportsvæddemål og casinospil som desktop-versionen tilbyder.

REKLAME – gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

 

Nordicbet Android ios App

 

Sådan downloader du NordicBet app til iOs og Android

Hvis du gerne vil prøve spil på mobilen med NordicBet og samtidig få din NordicBet bonus, så kan du hente NordicBet betting app i din App Store, hvis du bruger iOS, eller via NordicBets egen hjemmeside, hvis du bruger en Android, hvor du også hurtigt og nemt kan downloade appen. Hvad end du downloader appen til iPhone, Android eller tablet, så fungerer downloadningen af appen super hurtigt og komfortabelt, og du kan være klar til at spille med fra mobilen på ganske få minutter!

 

 

Fordele ved Nordicbet-appen

  • Flot, enkelt og brugervenligt design
  • Nem og hurtig registering
  • Platform udelukkende designet til mobile enheder
  • Samme spilmulighheder som desktop-versionen på computeren
  • Samme bonusmuligheder som på computer

 

Nordicbet App
© NordicBet

 
Alt i alt er Nordicbet betting appen virkelig velfungerende og super enkel at bruge. NordicBet har i den grad formået at udvikle en app, der er hurtig og ikke kræver meget af brugeren. Designet er flot og enkelt og det er hurtigt at danne sig et overblik over spilmulighederne.
 

NordicBet bonus til nye spillere

Hvis du gerne vil prøve Nordicbet appen, og samtidig spille med en NordicBet bonus, så kan du selvfølgelig også bruge velkomstbonussen på mobilen. NordicBet tilbyder lige nu et 100% free bet, på din første indbetaling op til 500 kr.. Hvis du indbetaler 500 kr, skal du efterfølgende omsætte for 500 kr. til odds 1.80 eller over, for at modtage dit freebet på 500 kr. Freebettet bliver automatisk krediteret til din spillerkonto efter du har omsat din første indbetaling.
 

Har NordicBet en mobil betting app til iOS og Android?

Ja! Du kan både få en native NordicBet betting app til iOS og Android enheder.

Hvordan henter jeg NordicBet appen?

Du får fingrene i NordicBet appen gennem AppStore til iOS eller via deres hjemmeside til Android.

Giver NordicBet appen mulighed for live betting?

Ja. Du kan sagtens spille live med NordicBet app. Det fungerer upåklageligt.