bonus-betting.dk
Spreadex nyheder

Fordoble dit VM-odds med Spreadex

Spil på et bet builder-væddemål på en hvilken som helst VM-kamp hos Spreadex Danmark og få fordoblet dit odds. Se her hvordan du får dette odds boost fra en af de nyeste bookmakere i Danmark.

Vi giver også to bet builder-bud på spil, som du kan spille hos Spreadex i forbindelse med VM-kvartfinalerne.

©Spreadex 07/12/2022

Sådan fordobler du dit VM odds hos Spreadex

Du kan fordoble dit VM-odds hos Spreadex, uanset om du er ny eller eksisterende spiller. Hvis du ikke har en Spreadex-bruger, kan du også se, hvordan du kan få de aktuelle velkomstbonus odds hos Spreadex.

For at du kan fordoble dit odds på hvilken som helst VM-kamp hos Spreadex, skal du gøre følgende:

Du kan ikke anvende bonuspenge eller freebets i forbindelse med dette tilbud fra Spreadex, ligesom du heller ikke kan anvende cash out-funktionen, da væddemålet så ikke længere er gældende. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Bet builder-væddemål til odds 33

Vi kommer her med to bud på bet builder-væddemål til minimum odds 33 hos Spreadex, som du kan anvende til inspiration til dit eget bet builder-væddemål.

Væddemål 1: Kroatien – Brasilien: 41 => 81

Væddemål 2: Holland – Argentina: 34 => 67

Du kan maksimalt kombinere dit bet builder-spil med fem valgte udfald, når du skal lave et bet builder-spil hos Spreadex. Så du skal sørge for at ramme minimum odds 33 med fem valg, for at du kan få fordoblet dit odds.

Spreadex: 2 x velkomstbonus

Speadex er en af de nyeste bookmakere i Danmark. Og som noget helt særligt kan du få en todelt Spreadex velkomstbonus, når du som ny spiller opretter dig hos Spreadex.

Din velkomstbonus består her af et freebet på halvdelen af din indbetaling, mens den anden halvdel består af et freebet til spreadbetting. Læs mere om denne Spreadex velkomstbonus i vores anmeldelse af den.

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

Exit mobile version