nyheder

100 kr. Freebet til Danmark – Serbien

Superligaen, Champions League og resten af de europæiske fodboldturneringer er taget på sommerferie, men landsholdet mangler stadig en afgørende EM-kvalifikation imod Serbien. NordicBet tilbyder et gratis bet på 100 kr. til Danmark – Serbien, hvis du første spiller 100 kr. på mandagens kamp i Parken imod Montenegro.

NordicBet gratis spil til Danmark - Serbien
© NordicBet

 

1000 kr. NordicBet Velkomstbonus

For at benytte sig af NordicBets ’Bet one – Get one’-kampagne skal du være kunde hos NordicBet. Nye kunder, der er over 18 år og fra Danmark, kan gøre brug af en attraktiv 1000 kr. velkomstbonus, som er en fordobling på første indskud. Ved at åbne din betting-konto, får du 100 % ekstra på første indskud.

Læs mere om NordicBet Velkomstbonus.

100 kr. freebet til Danmark – Serbien

NordicBets bonus til Danmarks afgørende EM-kvalifikationskamp imod Serbien er en del af NordicBets ’Bet one – Get one’ tilbudskampagne. Her skal du første og fremmest tilmelde dig kampagnen online. Herefter sætter du et pre-match væddemål til 100 kr. på mandagens kamp mellem Danmark og– Montenegro. Dette bet giver dig så et 100 kr. freebet, som kan benyttes til at spille på 1 X 2 på Danmark – Serbien den 13. Juni.

Enhver gevinst fra NordicBet 100 kr. freebet skal omsættes én gang til odds 1.80.

Sådan får du 100 kr. freebet

  1. Spil 100 kr. på Danmark – Montenegro d. 8/6
  2. Indenfor 48 får du 100 kr. freebet.
  3. Dette 100 kr. freebet kan benyttes til Danmark – Serbien d. 13/6

Hvis du allerede er kunde hos NordicBet, og er på jagt efter en velkomstbonus, som typisk er på 1000 kr. eller derover, så tjek vores odds bonus sammenligning.

Om forfatteren

forrige artikel
200 kr. Gratis Spil til Danmark – Montenegro
næste artikel
Hvilket år vandt Danmark EM?