nyheder

25 % odds boost på dansk U21 sejr!

Danmarks U21 drenge står med gode kort på hånden for at avancere til semifinalerne ved U21 EM i Tjekkiet. Det kræver dog en sejr over Serbiens U21 hold, og hvis det udfald bliver en realitet, så giver Scandic Bookmakers en ekstra bonus til alle der har oddset på Danmark.
 

Scandic Bookmakers Odds Bonus til Danmark - Serbien
© Scandic Bookmakers

 

Få også 750 kr. i velkomstbonus

Scandic Bookmakers odds boost til Danmarks U21 kamp er forbeholdt kunder, som i forvejen har en betting konto hos Scandic Bookmakers. Hvis du derimod er ny kunde, så kan du gøre brug af en attraktiv odds bonus på 750 kr. ved sign-up hos Scandic Bookmakers.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers 750 kr. odds bonus.
 

Odds boost på U21 EM

Det er ret lige til at gøre brug af Scandic Bookmakers odds boost til U21 EM. Du skal blot sætte et væddemål på 50 kr. eller derover på en dansk sejr, og hvis alt går godt for de danske drenge, så får du en ekstra gevinst på 25 % oven i oddset. Den maksimale gevinst er på 250 kr. og eventuelle ekstra gevinster skal omsættes 3 gange til odds 1.50 før de kan hæves.
 
Væddemålet på Danmark U21 – Serbien U21 skal sættes inden kampstart den 23. Juni kl. 20.46, og eventuel odds bonus kvitteres en 24. Juni.
 

Odds bonus fra Danske bookmakere

Danske Bookmaker tilbyder løbende kampagner og tilbud, og især bookmakernes velkomstbonus er populær i blandt odds spillere. Hvis du allerede er kunde hos Scandic Bookmakers, men gerne vil prøve en ny bookmaker, så tjek samtlige odds bonusser fra danske bookmakere.

Om forfatteren

forrige artikel
100 kr. freebet på U21 semifinalen
næste artikel
Wimbledon akkumulator bonus!