3 x velkomstbonus til odds på VM i Håndbold 2015

Qatar ligger i januar gulv til herre VM i Håndbold, og Danmark er klar til at hævne sidste års ydmygende nederlag i EM finalen på hjemmebane. Med de mange kampe i VM i Håndbold, så er det en oplagt mulighed til at oddse på håndbold og få en velkomstbonus til oddset.
 
VM i Håndbold er en kærkommen lejlighed til at åbne en betting konto og få en velkomstbonus – vi har samlet 3 forskellige odds bonusser, som kan benyttes til at spille på oddset til Håndbold VM i Qatar. Hver bookmaker har forskellige betingelser for at gennemspille en velkomstbonus, men med de mange kampe til VM i håndbold er der rig mulighed for at omsætte en odds bonus. Se tre gode odds bonusser herunder!
 

Danmark med i favoritfeltet

Med Ulrik Wilbeks afløser Gudmundur Gudmundsson på bænken og profilerne Niklas Landin og Mikkel Hansen på banen ligner det danske landshold et mandskab, der skal kæmpe med om medaljerne. De fleste bookmakere har de forsvarende Europamestre Frankrig som favoritter med Danmark som nummer 2. Når det går løs i Qatar, så kan du samtidig få en velkomstbonus til at oddse på de mange kampe – vi har samlet tre af de bedste startbonusser til Håndbold VM:
 

Danske Spil velkomstbonus
© Danske Spil velkomstbonus

 

Danske Spil 500 kr. velkomstbonus til oddset

Hos Danske Spil dækker de VM i Hånbold intensivt, og hvis du åbner en konto online hos Danske Spil, så får du en 100 % odds bonus på 500 kr. Danske Spil matcher dit første indskud, som skal være på minimum 500 kr. For at få Danske Spils odds bonus skal du spille din indsats igennem 6 gange, indenfor 60 dage og til minimums oddset 1.50. Få din Danske Spil velkomstbonus her!
 

Ladbrokes 1.000 kr. freebet til første bet på VM i Håndbold

Hvis du åbner en konto hos Ladbrokes, får du 100 % bonus på dit første indskud, i form af et freebet. Så hvis du taber dit første bet, får du et beløb tilsvarende til din indsats sat ind på din Ladbrokes konto. Du skal minimum spille for 50 kr. på odds der er 1.50 eller derover, og du kan max få en odds bonus på 1000 kr. Vinder du med dit freebet modtager du gevinsten, og ikke indsatsen. Få gode odds på VM i Håndbold og læs mere om Ladbrokes freebet velkomstbonus her!
 

NordicBet startbonus
© NordicBet startbonus

 

NordicBet 1000 kr. startbonus til odds på Håndbold VM

Åbner du en konto hos NordicBet modtager du en 100 % odds bonus op til 1000 kr. på dit første indskud. NordicBet har dog det gennemspilskrav at odds bonussen skal omsættes 10 x til minimum odds 1.80 indenfor 60 dage. Det gode ved NordicBets velkomstbonus er at bookmakeren har et stort udbud af bets på 2015 Håndbold VM i Qatar, så der er rig mulighed for at spille bonussen igennem.
 
Hvis du allerede er kunde hos ovenstående bookmakere, så tjek en af de andre odds bonusser, som vi har på hjemmesiden.
 
Held og lykke med betting på håndbold VM 2015!

Om forfatteren

forrige artikel
Sidste chance: Få 750 kr. i velkomstbonus hos Sportingbet
næste artikel
NordicBet: Gratis bet på VM i håndbold!