nyheder

FÅ 3000 KR I VELKOMSTBONUS HOS BETFAIR

En af Danmarks absolut bedste bookmakere hæver nu med eftertryk barren for, hvor meget man som dansk kunde kan få i velkomstbonus. De har simpelthen set på deres konkurrenter og så fordoblet den bedste velkomstbonus de kunne finde. Således kan du nu som ny Betfair kunde få svimlende 3000 kr. i velkomstbonus. Se mere herunder!
 
Betfair er ikke bange for, at gå nye veje – og man må bestemt sige, at de med deres nye og kraftigt forbedrede velkomstbonus i den grad har brudt med normen på det danske marked for odds udbydere. Når du opretter din nye konto hos Betfair kan du som noget nyt nu få din første indbetaling matchet 100% – HELT OP TIL 3000 KR! Denne velkomstbonus er uden sammenligning den bedste velkomstbonus der hidtil har været på det danske marked. Ingen andre bookmakere har indtil videre været i nærheden af en så stor velkomstbonus. Du kan læse mere om Betfair og de andre danske odds bookmakere i vores store odds bonus sammenligning.
 

faa 3000 kr i velkomstbonus hos betfair © Betfair

 

Sådan får du din Betfair velkomstbonus:

  1. Opret dig hos Betfair via billedet ovenfor eller linket nedenfor – brug promokoden ZSKAAX
  2. Indbetalt op til 3000 kr. på din konto – og aktiver herefter din Betfair Velkomstbonus!
  3. Herefter skal bonussen gennemspilles 4 gange i løbet af 90 dage til minimum odds 1,50.

 
Vi på Bonus-Betting.dk er superbegejstrede for denne nye bonus og føler os overbeviste om, at du også vil kunne vinde store gevinster med denne flotte bonus. Kravene til gennemspilning og det faktum, at du har hele 90 dage til at komme i hus med gennemspilningen samt Betfairs enorme udvalg af forskellige sportsgrene og oddstyper gør alt i alt, at dette er en odds velkomstbonus som vi kun kan give vores allervarmeste anbefalinger med på vejen. Læs mere om Betfair odds velkomstbonus og opret dig i dag hos en af landets stærkeste odds udbydere!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Odds boost på Sverige-Slovenien hos Betfair!
næste artikel
Spil risikofrit med Unibets EM Countdown!