nyheder

Nye gennemspilningskrav – 777.dk gør det endnu bedre

777.dk som nok er en af de bookmaker som er relativ ukendt på det danske marked satser stort og har i denne sammenhæng ændret deres bonusvilkår. 777.dk som ikke skal skjule sig bag de store bookmaker på markedet har et solid antal af live odds mange sportsgrene, gode tilbud og altid nye kampagner. 777.dk byder velkommen til alle nye kunder med en flot startbonus. Bonussen er på helt op til 1.000 DKK og giver dig dermed en perfekt mulighed for at starte godt på dit nye konto.

Den maksimalt tilladte bonus per spiller er 1.000 DKK og er kun gældende for nye kunder fra Danmark der åbner en konto hos 777.dk. Hvis du indbetaler 500 DKK får du en bonus på 500 DKK, indbetaler du derimod hele 1000 DKK vil modtage en velkomstbonus på 1000 DKK. Bonussen skal gennemspilles 4 gange til minimum odds 1.80 og herefter er pengene helt frit til rådighed. Minimumindskud for velkomstbonussen er 150 DKK.
Læs alt om hvordan du modtager din 777.dk bonus her.

777 dk velkomstbonus
© 777.dk

Sådan modtager du din bonus:

  • Opret dig som bruger herunder
  • Dernæst vælger du din indbetalingsmåde for at foretage din første indbetaling
  • Efterfølgende har du mulighed for at vælge en bonus, vælg ”100% bonus på Sport”
  • Afsluttende indbetaler du som nævnt ovenfor et beløb mellem 150 DKK og 1000 DKK

Dobbelt op bonussen hos 777.dk er en god mulighed for at prøve kræfterne hos denne nye og lille insider bookmaker. Du kan, selvom ikke mange kender, score store gevinster og burde tage chancen af 100% velkomstbonussen. Risikoen er lav, tilbuddet er meget stor og enhver burde finde noget for sin smag.

Anmeldelse 777.dk startbonus

Resumerene er 777.dk et godt valg til dem som er på udgik efter en bookmaker som har fokus på det væsentlige. Gode odds, de vigtigste sportsgrene og et solid og godt live odds tilbud til de mest seværdige opgør. Derudover er gennemspilningskravene meget enkelt. Bonussen skal kun gennemspilles fire gange og dette til en minimum odds på 1.80.

Vi her på siden kan helt klar anbefale 777.dk, ønsker du flere og yderligere tilbud kan du her på siden finde og sammenligne dem meget enkelt på et blik.

forrige artikel
Betfair.dk: Forhøjede odds FC København mod FC Midtjylland
næste artikel
Eurovision Song Contest 2017 - Odds & tips