nyheder

Bet365: Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb

Transfervinduet er åbent og de europæiske topklubber er i fuld gang med at købe nye spillere. Om ikke længe gælder det i både den hjemmelige liga men også i UEFA Champions League og Europa League. Franske mester fra Paris Saint-Germain har været meget aktiv i denne transferperiode og har købt tyske profil Julian Draxler og portugisiske toptalent Gonçalo Guedes. Borussia Dortmund har nok landet den indtil da største overraskelse i denne periode i og med at kunne lokke svenske ”mini-Zlatan” Aleksander Isak til den ambitiøse klub fra Ruhr-området. Både i engelske Premier League og spanske La Liga har det været stille indtil da, men vi må være spændt på hvad der sker i de kommende dage.
 
Hvordan og om de nye spiller virker vil vi se denne weekend hvor vi har mange kampe i vente. På lørdag møder de to tyske Champions League klubber Bayer Leverkusen og Borussia Mönchengladbach inden det på søndag gælder for alvor i Frankrig når topholdene mådes indbyrdes. AS Monaco gæster store Paris Saint-Germain og OGC Nica byder vært til EA Guingamp.
 

Bet365 Euro fodbold-tilbud
© Bet365

 

Få op til 100% mere på dine akkumulatorer

Du kan tjene op til 100% ekstra af dit returbeløb, hvis du placerer akkumulatorer på den engelske Premier League, den italienske Serie A, den spanske La Liga, den tyske Bundesliga eller UEFA Champions League.
 
Placér en før-kampakkumulator på tre eller flere valg på markederne Fuldtid – Resultat eller Resultat/Begge hold scorer, hvor du kombinerer hold fra ovenstående turneringer, og hvis du er succesfuld, tilføjer vi følgende ekstra andele til dine returbeløb:
 

Spiltype Ekstra
Tripler 5% Bonus
4-linger 10% Bonus
5-linger 10% Bonus
6-linger 20% Bonus
7-linger 30% Bonus
8-linger 40% Bonus
9-linger 50% Bonus
10-linger 60% Bonus
11-linger 70% Bonus
12-linger 80% Bonus
13-linger 90% Bonus
14-linger og opefter 100% Bonus

 

 
Denne Bookmaker Bonus gælder ikke, hvis en indsats er blevet lukket helt via Luk væddemål-funktionen. Hvor indsatsen er blevet delvist lukket, udregnes den ekstra andel på basis af den resterende aktive indsats. Hvis et kvalificerende væddemål redigeres via vores funktion Rediger væddemål, udregnes den ekstra andel på baggrund af den nye indsats. Hvis et væddemål er blevet redigeret til at inkludere eller ændre et valg for en begivenhed, som er i gang, gælder den ekstra andel ikke.
 

Opret dig som kunde i dag og få en stor bonus

Bet365 tilbyder altid en lang række spændende og gode tilbud til både nye og eksisterende kunder. Som ny kunde kan du når du opretter dig modtage en Bet365 velkomstbonus som er på op til 1000 kr. Opret en konto, indbetal 100 kr. eller mere, og du vil være kvalificeret til en 100% matchende bonus, op til maks. 1.000 kr.

forrige artikel
Betfair giver op til odds 13,00 på vinderen af "El Clasico"
næste artikel
888sport: Serena vs. Venus – super odds til nye kunder