nyheder

Betfair tilbud: Kæmpestort odds boost på Brøndby – AC Horsens

Efter en uge med adskillige spændende kvalifikations-kampe på den europæiske scene vender vi nu atter blikket mod den hjemlige Superliga, hvor den kommende weekend byder på flere rigtig spændende opgør – blandt andet et klassisk midtjysk derby mellem formstærke AGF og deres rivaler fra Randers, hvilket er vores fokus i denne artikel. Hos Betfair holder de som altid fanen højt og tilbyder alle nye kunder et virkelig flot odds boost. Dette og meget mere kan du læse om herunder!

faa odds 5,00 paa bif sejr over horsens hos betfair
© Betfair

Brøndby er kommet ganske fornuftigt i gang i denne sæson og vestegns-klubben befinder sig i øjeblikket lunt i svinget i Superligaen, en i de senere år noget uvant situation på direktionsgangen, på grønsværen og ikke mindst blandt de hårdt prøvede men loyale BIF fans. Med til historien hører naturligvis, at der blot er spillet to runder – så Brøndby skal nu i gang med at vise, at de også på den lange bane kan fortsætte med, at levere resultater der retfærdiggør klubbens drømme om, at se opad i tabellen i stedet for nedad. Med den flotte start klubben har fået tror vi her på redaktionen på, at Brøndby kan fortsætte de gode takter og vi tror derfor at de søndag vil levere endnu et godt resultat mod oprykkerne fra Horsens.

Hos Betfair kan du lige nu score et flot odds boost på netop et odds væddemål på, at Brøndby vil vinde opgøret mod Horsens. Det giver flotte odds 5,00! Tilbuddet gælder for alle nye kunder hos Betfair og det er ganske simpelt at kvalificere sig til, at modtage dette.

Sådan får du dit odds boost på BIF – ACH:

  1. Opret din Betfair konto nu – klik blot på ovenstående billede. Husk, at du skal bruge promotionkoden ZFBJJL i forbindelse med oprettelse.
  2. Placer herefter dit første odds væddemål på BIF som vinder.
  3. Hvis alt går som forventet og BIF vinder vil Betfair booste dine odds op til det ovenfor nævnte vanvidsodds.
  4. Skulle uheldet være ude og dit væddemål dermed tabe, så får du ovenikøbet din indsats retur fra Betfair som en bonus!

Ny Betfair kunde? Så få din bonus her!

Betfair går bestemt ikke i små sko når det kommer til, at forkæle både nye og eksisterende kunder. Bookmakeren har markeret sig kraftigt på det danske marked med deres helt igennem fantastiske Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr. Denne bonus kan du få i forbindelse med din første indbetaling på din ny Betfair konto. Størrelsen på denne bonus er adskillige niveauer over hvad Betfair konkurrenter kan tilbyde på nuværende tidspunkt. Dette er blot én af mange gode grunde til, at du skal oprette dig som ny Betfair kunde i dag!

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver gigant odds boost på FCK sejr over FCN
næste artikel
Danmarks fodbolddrenge til OL! Betfair giver odds 5,00 på sejr i åbningskampen mod Irak!