nyheder

Få et oddsboost på Liverpool – Manchester City med Betfair

Søndag byder på en af sæsonens helt store opgør i Premier League, når de regerende mestre fra Liverpool tager imod nuværende førsteplads Manchester City på Anfield. Vi har fundet en virkelig fed bookmaker kampagne frem, der giver dig et vaskeægte oddsboost på, at der falder mål i kampen mellem Liverpool og Manchester City. Læs med her og få din bonuskode til oddsboost hos Betfair.
 

Betfair odds boost liverpool man city copy
 

Her er bonuskoden til oddsboost på over 0.5 mål

Der er i den grad lagt i ovnen til et brag af et møde, når Manchester City gæster Liverpool på Anfield søndag. Liverpool, der har skuffet på det seneste, skal forsøge at stoppe de blå fra Manchester i deres videre færd mod det syvende engelske mesterskab. Vi har fundet en odds bonus fra Betfair, hvor nye spillere kan få hele odds 2.00 på over 0.5 mål i kampen. For at spille med forhøjede odds på kampen, skal du gøre følgende:
 

  1. Klik dig ind på Betfair – du finder link her på siden
  2. Opret en konto hos Betfair
  3. Brug bonuskoden ZFBQAI
  4. Spil maks 300 kr. på over 0,5 mål i kampen mellem Liverpool – Manchester City
  5. Går dit hjem, bliver din indsats udbetalt kontant
  6. Eventuel gevinst bliver udbetalt som et gratis spil
  7. Dit gratis spil er gyldigt i 90 dage til minimum odds 1.50

 

 
Vær opmærksom på, at bonussen ikke kan kombineres med andre bonusser fra Betfair.
 

Liverpool skuffer og Manchester City ruller upåvirket videre

Opgøret mellem Liverpool og Manchester City er virkelig vokset i statur de seneste år, da Jürgen Klopps Liverpool og Pep Guardiolas Manchester City har etableret sig som de to vigtigste powerhouses i Premier League og europæisk fodbold. De sidste par uger har Liverpools kluntede form dog kostet dem dyrt i deres forsøg på at få deres andet mesterskb i træk. En sejr søndag vil dog holde et lille håb om titelparade i maj i live for ‘the reds’. Liverpool skuffede dog fansene fælt ved at tabe 0-1 hjemme mod Brighton onsdag og de røde fik ikke scoret for tredje kamp på træk på Anfield. Liverpool vandt begge de foregående to kampe på udebane, begge 3-1, først mod Tottenham og derefter West Ham, men de to kampe forbliver deres eneste triumf på tværs af de sidste seks kampe i alle turneringer.
 
Manchester City fik derimod en komfortabel 2-0-sejr i deres udekamp mod Burnley onsdag.
Pep Guardiolas mandskab er nu på tretten sejre i træk og ubesejret i tyve kampe på tværs af alle turneringer. To af Manchester Citys sidste fem kampe producerede over 2,5 mål, mens der kun i en kamp faldt mål i begge ender.
 

Traditionel velkomstbonus hos Betfair

Hvis du ikke vil gøre brug af oddsboost på kampen her, så husk at du også kan bruge en Betfair bonus, hvor du kan få hele 100% på din første indbetaling op til 1000 kr.
 
Klik på “Bonus detaljer” herunder og find bonuskoden til den traditionelle velkomstbonus hos Betfair.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Vind 250.000 kr. på Super Bowl med Unibet
næste artikel
Få 100 kr. freebet på Australian Open 2021 med Cashpoint