nyheder

BETFAIR: Få 11,00 på sejr til Danmark over Tjekkiet!

Mandag aften skal det danske fodboldlandshold spille årets sidste kamp, nemlig udebanekampen mod stærke Tjekkiet. Selvom der er tale om en venskabskamp ligger det helt sikker i kortene, at de danske spillere og deres træner vil gøre alt for, at give de danske fodboldfans en perfekt afslutning på et noget svingende fodboldår. Hos Betfair kan du som ny kunde lige nu ovenikøbet få flotte forhøjede odds på en sejr til de danske gæster. Læs meget mere om tilbuddet og kampen i artiklen herunder!
 

betfair giver odds 11,00 hvis danmark vinder i fodbold over tjekkiet
© Betfair

 
Landsholdet spillede fredag aften på hjemmebane i Parken mod Kasakhstan og her blev det som bekendt til en mere en komfortabel 4-1 sejr til de danske værter. Samtidig kom der 3 livsvigtige point ind på danskernes konto i den igangværende kvalifikation til VM i Rusland 2018! Mandag aften håber vi, at Danmark tager årets sidste stik hjem for på denne måde at give os yderligere lysegrønne håb om, at foråret kan byde på store resultater og mange point på kontoen.
 
Efter præstationen mod Kasakhstan tror vi her på redaktionen på, at Danmark i Tjekkiet kan tage sejren – så det er uden tvivl på dette resultat, at vi sætter vores sparepenge.
 
Hos bookmakeren Betfair kan alle nye kunder lige nu score utroligt flotte forhøjede odds på netop en sejr til Danmark. Opretter du dig som ny Betfair kunde via billedet her i artiklen – og placerer dit første væddemål på, at de danske gæster vinder, ja så kan du få helt igennem vanvittige odds 11,00 på dette resultat. En lille indsats kan med andre ord blive til en særdeles stor gevinst! Tjek meget mere om Betfairs tilbud når de sættes overfor de øvrige danske bookmakere i vores grundige odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du odds boost hos Betfair på Tjekkiet-Danmark

  1. Opret din konto ved at klikke på ovenstående billede – husk venligst, at bruge promotionkoden ZFBJNZ.
  2. Placer herefter dit første odds væddemål på, at Danmark vinder. Op til 100 kr. indsats kvalificerer til dette odds boost.
  3. Hep herefter på Danmark – og vinder vi, ja så modtager du din gevinst med de vilde odds 11,00!
  4. Skulle Danmark derimod tabe, så er der ingen grund til at fortvivle for dig – Betfair refunderer nemlig din indsats som en bonus!

 

Opret dig i dag hos Betfair og få endnu mere!

Betfair er ikke uden grund en af de mest populære bookmakere på verdensplan. Alting fungerer virkelig godt hos denne bookmaker – og du kan når du opretter din nye konto ovenikøbet gøre krav på den flotte Betfair odds velkomstbonus som er på op til 1000 kr. Med særdeles rimelige vilkår for gennemspilning er der virkelig lagt i ovnen til, at du kan vinde store penge hos Betfair!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair giver odds 5,00 på VM Kval sejr til Danmark mod Kasakhstan!
næste artikel
Bet365: Få et 250 kr. live væddemål på FCK - Porto - helt uden at kunne tabe!