nyheder

Bwin lægger op til en sommer fyldt med præmier

French Open er kommet i gang og favoritterne har spillet deres første kampe. Den forsvarende mester hos herrerne Novak Djokovic kom godt afsted med sin ny træner Andre Agassi da man kunne vinde i tre sæt mod spanske Marcel Granollers. Hos damerne gik det samme vej for den forsvarende mester, Garbine Muguruza som vandt i første runde 6:2 og 6:4 over Francesca Schiavone fra Italien.

 

Bwin Tennis Challenge 2017
© Bwin

 
Vores danske Carline Wozniacki mødte op mod uge Jaimee Fourlis. Den australske wildcard vinder bød i dén grad Caroline op til dans på gruset, hvor hun til tider udspillede verdens nummer 12 – især i andet sæt.
Wozniacki kunne dog tage næste skridt efter tre sæt sejr efter lidt mere end to timer på Roland Garros. Alt i alt en god start og en meget lovende start for næste runde i denne år French Open. Bwin har gjort et kup og sætter spændingen endnu højere med denne års Tennis Challenge.

 
Helt præcist er der en pengepulje på en halv million euro at kæmpe om! Alt hvad du skal gøre for at vinde, er at spille på tennis odds hos bwin. Tennis Challenge kører gennem hele sommeren og byder på fantastiske gevinster. Spil på tennis for at samle point til leaderboardet. Jo højere dine odds, desto flere point får du. Som ekstra kan du endda score 50% bonuspoint hvis du spiller fra mobilen. Når du i top 1000 i den ugentlige konkurrence vil du optjene Golden Points til det samlede leaderboard som giver dig adgang og mulighed for at vinde de helt store kontant præmier.

 

Bwin Tennis Challenge Pointsystem
© Bwin

 

Eksempel:

Hvis du deltager i en “bwin 500” uge, vil hovedpræmien være på €5.000 kontantbonusser og 500 golden points til det generelle leaderboard. Husk at du skal acceptere bonussen under ”Min konto” før beløbet bliver indsat på din saldo. Bwin har med deres Tennis Challenge helt klar lanceret en spændingsfelt chance for at vinde fantastik høje kontant præmier. Går du op i tennis og gider du vinde ekstra penge ud over det sædvanlige burde du ikke vente længere.

 

Bwin velkomstbonus

Bwin som på det sidste allerede har lanceret en del gode kampagner til den danske Superliga er nu kommet med en ny kampagne som ikke kan være mere eksklusivt. Derudover har den kendte bookmaker spændene live odds og et kæmpe sportsmarked fra hele verden. Mange kampagner og høje odds er med til at skabe en helt unikt oplevelse. Bwin er uden tvivl en seriøst og god bookmaker som man burde give chancen. Kom godt i gang og opret en konto hos bwin.dk idag og få en velkomstbonus på op til 1000 DKK. Gå ikke glip af bwin bonus på helle 100% på op til 1000 DKK til alle nye bruger. Opret dig i dag og sikrer dig startbonus hos bwin.dk.

forrige artikel
French Open 2017 bliver skudt i gang hos 888sport
næste artikel
Risikofrit livebet på French Open 2017