cashpoint nyheder

Scor freebet på CL og EL med Cashpoint

Hvem skal i finalerne i Champions League og Europa League? Manchester City har som det første hold indløst finalebilletten, men hvem skal følge med – og kommer der også et Manchester-hold i Europa League-finalen?
 
I forbindelse med de to store klubturneringer er Cashpoint ude med et odds bonus, hvor du lige nu kan få et freebet på 100 kr.
 

Champions League freebet hos cashpoint
© Cashpoint

Sådan scorer du et freebet hos Cashpoint

Tilbuddet er til både nye og eksisterende spillere og kræver som sådan ingen indbetaling, hvis du allerede har midler på din Cashpoint-konto.
 
Du kan få det 100 kr. store freebet fra Cashpoint, hvis du spiller minimum 100 kr. på Champions League eller Europa League.
 
Der fremgår intet krav til minimumsodds på dette tilbud fra Cashpoint. Mens spillekuponen kun må indeholde spil fra Champions League og Europa League, så må der både spilles pre-match, live bets, singler, kombinationer, systemer og multiway bets i forbindelse med opfyldelsen af betingelserne for at få det 100 kr. store freebet.
 
Når du modtager dit freebet, så skal du spille det mindst en gang indenfor 60 dage, da det ellers udløber. Dit freebet kan ikke bruges på system- eller flervejsspil. Vinder du på dit freebet, så er det kun nettogevinsten, der udbetales.
 

Nye spillere tilbydes 500 kr.

For at du kan benytte dig af freebettilbuddet fra Cashpoint, så er det et krav, at du har en Cashpoint-bruger.
 
Lige nu tilbyder Cashpoint nye spillere et indbetalingsmatch på den første indbetaling på 100 procent op til 500 kr.
 
Det betyder, at du med denne Cashpoint bonus får op til 500 kr. ekstra at spille for. Det kræver en indbetaling på minimum 100 kr. for at kvalificere sig til denne velkomstbonus.
 
Bonusbetingelserne for denne velkomstbonus er, at bonusbeløbet, altså indbetalingen plus bonussen, skal omsættes seks gange til minimum odds 1.80, før bonussen og gevinster derfra kan udbetales. Du har 90 dage til at indfri omsætningskravet.
 

Champions League og Europa League odds

Du kan spille på disse tre kampe hos Cashpoint via din odds app, hvis du ønsker at få et freebet på 100 kr.:
 

Cashpoint odds1X2
Chelsea – Real Madrid2.233.403.36
Arsenal – Villareal1.873.554.28
AS Roma – Manchester United3.703.901.91

 
Chelsea – Real Madrid spillede 1-1 i det første opgør. Villareal vandt 2-1 i det første opgør mod Arsenal, mens Manchester United vandt det første møde på Old Trafford med 6-2.
 
Tilbuddet gælder til og med torsdag den 6. maj kl. 23:00. Oddsene er opdateret onsdag den 5. maj kl. 12:00. Spil ansvarligt. Regler og vilkår gælder. 18+ år.
 

Om forfatteren

forrige artikel
Sådan får du et Champions League-freebet med OnsideBetting
næste artikel
Brøndby IF - FC Midtjylland: Få odds 10 på begge hold