nyheder

ComeOn!: Oddsboost på at Danmark vinder VM

Verdensmesterskabet i håndbold 2021 starter onsdag, hvor 32 nationer skal kæmpe om guldet i Egypten frem til d. 31. januar. Håndbold er naturligvis kæmpe stort herhjemme, og sporten er også altid garant for fede bonusser og tilbud når det kommer til betting i Danmark. Danmark er en af de helt store favoritter til verdensmesterskabet, og hvis du tror på fædrelandet i den store turnering, så giver ComeOn! lige nu et vaskeægte odds boost på at Danmark forsvarer titlen.
 
Danmark, der bemærkelsesværdigt vandt guld til OL i Rio i 2016, vandt under ledelse af Mikkel Hansen, Niklas Landin og Mads Mensah Larsen deres første verdensmesterskab på hjemmebane for et år siden. Danmark er derfor klare favoritter til at bevare deres titel, men kommer naturligvis til at stå over for masser stærke og sultne udfordrere til titlen.
 

 
Af de helt store udfordrere er de europæiske mestre Spanien, et stærkt Sander Sagosen-ledet Norge mandskab, der har tabt to verdensmesterskabsfinaler i træk, altid dygtige Frankrig og selvfølgelig nummer to ved EM 2020, Kroatien.
 
Og da turneringen i år er udvidet fra 24 til 32 hold for første gang, er der endnu mere plads til en overraskelse.
 

Sådan får du odds boost på Danmark

 
Hvis du gerne vil spille med de aller bedste håndbold VM odds, så kan du altså lige nu få forhøjet odds på, at Danmark vinder Verdensmesterskabet.
 
Med et odds boost hos ComeOn!, kan du som ny og eksisterende spiller få et ekstra stort odds på, at Danmark vinder VM. Oddset var før på 3.50, men er efter odds boost fra ComeOn! nu på 4.30! Du får altså dine penge 4.30 igen, hvis Danmark formår at forsvare deres titel.
 

Comeon odds boost danmark vinder vm
© ComeOn!

 
Odds boost kan kun spilles som single bet, hvilket vil sige, at du altså ikke kan spille på andre kampe eller begivenheder på samme kupon. Vær dog opmærksom på, at der kan være andre gældende regler og vilkår i forbindelse med odds boostet.
 
Hvis du ikke allerede er eksisterende kune hos ComeOn!, så husk at du også kan få en ComeOn bonus på hele 100% op til 1000 kr. på din første indbetaling. Bonussen har favorable omsætningskrav, og har et mindste odds på 1.80.
 
Regler og vilkår gælder. 18+
 

Om forfatteren

Dedikeret sportsfan med en lang erfaring med at skrive om sport på tværs af de forskellige sportsgrene. Når det gælder fodbold, så banker hjertet for AaB og Manchester United.

forrige artikel
Pokerstars Sports: Få et free bet til Wolverhampton – Everton
næste artikel
Forhøjede odds på Liverpool – Manchester United: Få odds 2.00 på gaveodds