nyheder

Danmark – Argentina: odds 3.00 på dansk sejr hos Unibet

Danmark er storfavorit til at vinde deres første kamp til VM i Håndbold 2015 i Qatar. Unibet giver normalt odds 1.01 til dansk sejr over Argentina, men med en odds bonus kan du nu få et fantastisk odds på 3.00 på Danmarks åbningskamp.
 

Unibet Håndbold Odds Bonus
© Unibet VM Håndbold Bonus

 

Sådan får du Unibets håndbold bonus

For at kunne modtage Unibets gaveodds på Danmark til Håndbold VM skal du have en konto, hvis du er ny kunde får du oven i købet en velkomstbonus på 1000 kr. Herefter placerer du et væddemål inden kampen på 1X2-markedet, og hvis du spiller på Danmark og de vinder så får du odds 3.00. Unibet giver kun odds 3.00 til de første 100 kr. på et bet.
 
Hvis du vinder så sker der følgende: Gevinsten fra bettet (dvs. 100 kr. x 1.01 = 101) udbetales med det samme, hvorimod de resterende 199 kr. overføres som en odds bonus indenfor 24 timer. Denne bonus skal så accepteres på din konto under sektionen ’Min Bonus’, og vil være tilgængelig indtil Danmarks næste kamp ved håndbold VM, som er imod Saudi Arabien d. 18. Januar kl. 19.00.
 

Omsætningskrav til Håndbold odds bonus

Odds bonussen er underlagt et omsætningskrav på at skulle gennemspilles 5 x til minimum odds 1.40, så hvis du får odds bonussen, så er det bare om at komme i gang med at spille beløbet igennem. Husk at hvis det er første gang du spiller hos Unibet kan du få 100 % bonus på første indskud.
 
Hvis du er på jagt efter en odds bonus i omegnen af 1000 kr. så har vi samlet tre gode velkomstbonusser til Håndbold VM. NordicBet giver desuden et freebet på vinderen af VM i Håndbold, såfremt Danmark vinder guld og Unibet har en odds konkurrence med 40.000 kr. gevinst igennem hele VM i Håndbold.
 
Tjek også vores odds bonus sammenligning.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet tennis freebet: Gratis spil på vinderen af Australia Open 2015
næste artikel
Unibet: 40.000 kr. odds konkurrence til Håndbold VM 2015