nyheder

Bwin booster United – Wolverhampton: Se de høje odds her

Årets måske sidste odds boost venter, når Manchester United tager imod Wolverhampton. Bwin skyder nytåret ind med hele to odds boosts på Manchester United – Wolverhampton.
 
Tilbuddet gælder både nye og eksisterende spillere, så der kan meget vel være tale om en odds bonus uden indbetaling, hvis du allerede har en Bwin-konto.
 

Bwin Kombi Bonus Freebet
© Bwin

 

Manchester United – Wolverhampton odds boost

Bwin er ude med to forhøjede odds på kampen mellem Manchester United og Wolverhampton.
 
Det første forhøjede odds er på, at Bruno Fernandes og Marcus Rashford scorer. Her har Bwin boostet oddset til odds 7.00.
 
Næste forhøjede odds går på ”overraskelsen”, nemlig at Wolverhampton vinder og at der bliver scoret flere end 2,5 mål i kampen. Her har Bwin boostet oddset helt op til 10.50.
 

Sådan finder du dit Bwin odds boost

Du finder ikke de aktuelle odds boost hos Bwin på det normale oddsmarked. Du skal via forsiden klikke dig ind under menuen ”forbedrede odds”.
 
Gør du det via en computer, så finder du genvejen dertil i venstre side af skærmen. Gør du det via mobilen, så er det i den række af knapper, som du finder lige under de aktuelle odds.
 

Manchester United – Wolverhampton odds statistik

Med en sejr kan Manchester United tage hul på 2021 på en aktuel andenplads – to point efter Liverpool. Men det kræver selvfølgelig en sejr over Wolverhampton.
 
Nummer fire mod nummer 11. Det er ikke svært at placere favoritrollen her. Men statistisk set er det faktisk langt fra givet, at mødet med Wolverhampton kaster en betting bonus af sig for United.
 
Grundet Wolverhamptons fravær i Premier League i en årrække, så er de sidste 10 indbyrdes opgør faktisk spredt over intet mindre end ni år. Endda med tre FA Cup-kampe i blandt.
 
I de 10 kampe er det blevet til tre sejre til Manchester United, tre til Wolverhampton og fire uafgjorte. Ud af de sidste syv er det faktisk kun blevet til en United-sejr.
 

Ny på Bwin: Få op til 500 kr. i bonus

Er du ikke allerede Bwin-spiller, så kan du lige nu få 100% op til 500 kr. i Bwin velkomstbonus på din første indbetaling.
 
Bwin giver alle nye spillere 100% i indbetalingsbonus op til 500 kr. i form af et gratis væddemål. Her modtager du et risikofrit spil svarende til det beløb, som du indbetaler første gang op til 500 kr.
 
Dit risikofrie spil består i, at Bwin giver dig indsatsen tilbage på dit første væddemål i form af et freebet. Så taber du, så får du din indsats tilbage i form af et gratis væddemål, som skal bruges indenfor syv dage.
 
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
Oddsjulegave: Betfair booster oddset på Leicester – Manchester United
næste artikel
Betfair giver odds boost på Newcastle - Liverpool