nyheder

Mr Green profitboost – Fordoble din profit: Sådan gør du

Superligaen og Champions League ruller igen, og forhåbentlig kommer alle klubberne i kamp i den kommende runde.
 
Hvad kan være bedre end en fuld Superliga-runde og gang i verdens bedste klubturnering? Det skulle da lige være en sejr til hjerteklubben og et nederlag til konkurrenterne. En anden ting der kan gøre fodboldugen endnu bedre, er nogle saftige oddsgevinster.
 
Dine oddsgevinster fra fodboldbets kan lige nu blive dobbelt så store, hvis du snupper den seneste Mr. Green bonus, der giver dog et profitboost på dine fodboldbets.
 

Mr Green fodbold profitboost
© Mr. Green

 

Fordobl dine fodboldgevinster


Hvis det skal være dig, der får fordoblet din gevinst op til 1.000 kr., så skal du læse med her, for fodbold profitboostet hos Mr. Green gælder kun februar måned ud. Du kan derfor stadig nå at score to profitboosts op til 1.000 kr. hver hos Mr. Green, hvis du slår til nu.
 
Der er to resterende kampagneperioder. Den næste løber til og med kl. 23:59 den 20. februar, mens den sidste løber fra den 21. februar og frem til og med den 29. februar kl. 23:59. I den periode skal du gøre følgende for at få boostet din fodboldprofit:

  • Lav et kombinationsvæddemål med minimum to valg til minimum odds 2.00
  • Spille maksimum 100 kr. på en valgfri fodboldkamp
  • Få boostet dit odds – hvis du vinder

 

Du skal huske at tilmelde dig kampagnen, da fodboldboostkampagnen fra Mr. Green er en odds bonus, der kræver tilmelding. Når du sætter dine væddemål, skal du huske at tilføje profitboostet til din bettingslip for at få det. Dit profitboost er gyldigt i syv dage, efter du har tilmeldt dig kampagnen.
 

Sig goddag til Mr. Green og få denne bonus


Okay, det kræver faktisk en ting til, for at du kan få profitboostet fra Mr. Green, end de tre ting, som vi nævnte foroven. Du skal selvfølgelig også have en Mr. Green-konto, for at du kan spille hos Mr. Green.
 
Hvis du opretter en spillekonto hos Mr. Green, får du lige nu et sportsvelkomstbonus på et kontant ekstrabet op til 500 kr. Din Mr. Green velkomstbonus er en odds bonus helt uden omsætningskrav. For at du kan få den, kræver det, at du opretter en spillekonto og foretager en indbetaling på minimum 75 kr. Hvis du skal have den fulde Mr. Green bonus, skal du indbetale 500 kr.
 
Du kan læse mere om Mr. Green i vores store Mr. Green Bonus, så du kan se, hvad bookmakeren har at byde på.
 

Om forfatteren

Hardcore fodbold- og sportsnørd, der har arbejdet med sport og betting i en lang årrække. Favoritklubberne er FCK i Danmark og Real Madrid i Spanien.

forrige artikel
888Sport: Få odds 8.00 på Chelsea sejr over United!
næste artikel
888sport Superodds på CL – Kæmpeodds på Atl. Madrid-Liverpool