nyheder

BETFAIR TILBUD: Få odds 5,00 på Spansk EM sejr over Tjekkiet!

Mandag den 13. juni 2016 træder de regerende Europamestre fra Spanien endelig ind i 2016-udgaven af UEFA EURO. Modstanderen hedder Tjekkiet og hos odds bookmakeren Betfair kan alle nye kunder lige nu modtage helt vilde odds på en sejr til de spanske forhåndsfavoritter. Læs meget mere herunder!
 

faa odds 5,00 paa spansk EM sejr over Tjekkiet hos Betfair
© Betfair

 
Der er lagt i ovnen til et brag af en kamp mellem to af de bedste hold i europæisk fodbold. Begge hold har igennem tiden præsteret flotte resultater – dog er det uden tvivl de rødklædte spaniere der har mest i trofæskabet som bevis på deres meritter. Spanien må af samme årsag også regnes som favoritter til, at løbe med sejren i denne kamp.
 
Så meget desto mere fantastisk er det, at odds bookmakeren Betfair lige nu tilbyder alle nye kunder fantastiske odds 5,00 hvis du spiller på en sejr til Spanien. Der er dermed tale om en særdeles gylden chance for, at hive en flot gevinst hjem ved at placere et væddemål hvor det med stor sandsynlighed vil gå som spået – nemlig en sejr til Spanien mod Tjekkiet.
 

Sådan får du dine forhøjede odds:

  1. Opret dig som ny kunde hos Betfair ved at klikke på billedet ovenfor – husk at bruge promotionkoden ZFBJIG.
  2. Placer dit første væddemål på Spanien som vinder af kampen. Går væddemålet hjem, så vil Betfair give dig odds 5,00 på væddemålet – skulle uheldet være ude og skulle du dermed tabe, ja så returnerer Betfair sågar din indsat i form af ét freebet!
  3. Du modtager din gevinst i form af en bonus som skal gennemspilles blot én gang til minimum odds 1,50 indenfor 90 dage. Med andre ord er der rigeligt med tid til, at få spillet den igennem og derefter udbetalt dine penge.

 

Opret dig i dag og få bonus!

Udover at du får ovenstående flotte velkomsttilbud fra Betfair så har du i allerhøjeste grad også andre gode ting at glæde dig til som ny Betfair kunde. Du tilbydes nemlig en af de suverænt stærkeste velkomstbonusser på markedet i form af den virkelig gavmilde Betfair odds velkomstbonus som er på helt op til 3000 kr.
 
Ledte du efter odds bonus til EM 2016?
 

Om forfatteren

forrige artikel
BETFAIR TILBUD: Få odds 4,00 på fransk sejr i EM åbningskampen
næste artikel
Få vildt UNIBET odds boost på EM 2016