nyheder

Odds på VM i Håndbold og vind en tur til Final Four

Danske Spils Oddset sætter lidt krydderi på VM i Håndbold fra Qatar. Når du sætter spil på oddset til Håndbold VM deltager du i Danske Spils odds konkurrence om en tur for til Final Four håndboldturneringen i Köln den 30-31. Maj 2015.
 

VM Håndbold odds konkurrence
© Danske Spil

 
For at kunne deltage i Danske Spils odds konkurrence til VM i Håndbold kræver det dog at man er kunde, og til nye kunder giver Danske Spil en 500 kr. velkomstbonus.
 

Sådan deltager du i VM Håndbold odds konkurrencen

Du skal placere et single væddemål på over/under markedet på håndboldkampe til VM i Qatar. Kombinationsspil tæller ikke med, og minimums indsatsen er 200 kr. og der skal spilles på odds 1.75 eller derover. De tre personer med flest gevinstgivende kuponer vinder en tur for to til Final Four turneringen i Köln, hvor du udover at opleve top underholdning også kan nyde godt af stolte tyske øl tradition.
 

6 kriterier for at deltage:

  • Du skal have en konto hos Danske Spil, som giver 100 % bonus på første indskud
  • Spil på single
  • Spil på over/under markedet
  • Spil på VM i håndbold 2015 fra Qatar
  • Minimums indskud: 200 kr.
  • Minimums odds: 1.75

Hvis du er stor fan af håndbold, så tjek også Unibets 40.000 kr. odds konkurrence til Håndbold VM og vi har også samlet 3 velkomstbonusser til betting på Håndbold. Hvis du blot er på jagt efter en velkomstbonus, så tjek også vores odds bonus sammenligning.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet: Live odds bonus til Australia Open 2015
næste artikel
Freebet på et målfattigt Barca – Atl. Madrid