nyheder

TILBUD: 25% odds boost på OB-AGF hos Scandic Bookmakers

Forårspremieren på Superligaen er lige om hjørnet og fans af de danske klubber kan nu igen se frem til action og flot spil på stadioner over hele landet. Hos Scandic Bookmakers har de også glædet sig og du kan lige nu får et flot odds boost på 25% på kampen mellem OB og AGF hvis OB vinder første halvleg.
 

Scandic Bookmakers Odds Bonus på Superligaen
© Scandic Bookmakers

 
Bolden ruller igen i den danske Superliga og en række intense opgør venter de danske fodboldfans i det kommende forår. Vinteren er ovre og det er igen tid til, at begive sig på stadion og nyde fodbold i topklasse. Hos bookmakeren Scandic Bookmakers tilbyder de lige nu et flot odds boost på hele 25% når du placerer et væddemål på kampen OB-AGF. Du vil modtage dit odds boost på ethvert vindende væddemål på kampen hvis OB fører ved halvleg.
 

Sådan får du dit odds boost

Du skal blot placere et væddemål på kampen og krydse fingrene for, at OB har bragt sig i front før pausefløjtet lyder. Hvis du er heldig og dygtig at vinde vil dit odds boost blive udbetalt i form af en bonus som skal gennemspilles 3 gange før du kan udbetale pengene fra kontoen.
 

Velkomstbonus hos Scandic Bookmakers

Du skal have en konto hos bookmakeren for at deltage i denne kampagne. Det er nemt og hurtigt, at oprette sig og du tilbydes en flot Scandic Bookmakers velkomstbonus på helt op til 750 kr. i forbindelse med din første indbetaling så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med, at vinde store penge hos Scandic Bookmakers.

Om forfatteren

forrige artikel
TILBUD: Få dine Superliga odds fordoblet hos 888Sport
næste artikel
Odds på den 88. Oscar Uddeling hos Bet365