nyheder

TonyBet giver 500 kr. i sign-up bonus

TonyBet er en af de seneste bookmakere på det danske spillemarked, og giver nye danske kunder en eksklusiv 100 % velkomstbonus. TonyBet leverer nogle af markedets højeste odds, og du kan nu få op til 500 kr. i sign-up bonus.

TonyBet Velkomstbonus
© TonyBet

Sådan får du TonyBets Velkomstbonus

Hvis du kan nikke ja til at eje et dansk pas, er over 18 år og endnu ikke har en TonyBet spillekonto, så er du berettiget til at modtage TonyBets første indskuds bonus. Du skal indsætte minimum 100 kr. på din konto, og så kvitterer TonyBet med en 100 % bonus, dog max 500 kr.

Få flere informationer om TonyBet startbonus og sign-up her.

TonyBet Bonusvilkår

Når du har åbnet en konto og fået din odds bonus, så skal denne først gennemspilles før du kan hæve pengene. Du skal omsætte din bonus 16 gange indenfor 60 dage på væddemål som har et minimum odds på 1.85. Spil på ulige/lige, ciffertips og væddemål som annulleres tæller ikke med i gennemspils-kravet.

Tony G er manden bag TonyBet

Den karismatiske forretningsmand og pokerspiller Antanas Guoga er manden bag den litauisk baserede bookmaker, og med en flamboyant tilgang til betting lover gambleren super gode odds og leverer en fremragende online odds platform. Hos TonyBet kan man også spille på mobil og tablet, og bookmakere leverer løbende bonusser og kampagner til deres kunder.

Vi dækker løbende nyheder og tilbud fra TonyBet, så tjek ind og følg med i vores betting nyheder.

Om forfatteren

forrige artikel
Super Odds på Champions League
næste artikel
TonyBet 500 kr. Mobil Odds Bonus