nyheder

Spil på Tottenham vs. Chelsea hos MrGreen.dk!

For blot nogle uger siden har vi introduceret til den nye bookmaker Mr. Green og allerede i dag har vi et virkelig seværdig tilbud. Bookmakeren Mr. Green som ellers kun er kendt for Casino spil har valgt at sætte fod på det danske sports betting marked. I denne omgang vil vi se på et tilbud som giver dig som ny kunde risikofrit spil på Premier League topkampen mellem Tottenham og Chelsea. Kampen spilles på lørdag kl. 18.30 dansk tid på Wembley Stadium i London. Opret dig som ny kunde hos Mr Green og få glæde af denne dejlige betting bonus til weekendens top brag fra den engelske Premier League.
 

Bonus på Tottenham vs. Chelsea Mr Green
© MrGreen

 

Penge retur hvis hjemmeholdet taber

Det første og allerede utrolig gode tilbud fra Mr Green venter på alle deres nye kunder. Det er meget simpelt og som allerede nævnt er Mr Green bonus kendt for at være simpelt uden alt for mange betingelser og gennemspilningskrav. Vi må efter dette tilbud anerkende at det fuldstændig det som Mr Green skriver og selv udtaler sig om. Tilbuddet er simpelt og absolut fair.

  • Opret dig hos Mr Green!
  • Spil på en sejr til Tottenham mod Chelsea
  • Få din indsats retur hvis Tottenham taber

Tilbuddet gælder indtil kampstart på lørdag d. 24.11.2018 og giver dig mulighed for at få op til 500 DKK retur hvis Tottenham ikke vinder på hjemmebane mod Chelsea. Begge hold ligger i øverste del af Premier League. Chelsea på tredje og Spurs på fjerde plads og vi kan dermed glæde os til en rigtig god omgang Premier League bold på lørdag!
 

 
Husk: Tilbuddet gælder kun for nye spillere og spillere som endnu ikke har indbetalt hos Mr Green. Derudover bør du huske at kun spil for mellem 200 DKK og 500 DKK er gældende og spil for hele 100’er gælder, i denne anledning. Det vil sige du må spille for 200, 300, 400 og 500 men ikke for 225 eller 340 DKK.
 

Resumé

Som Mr Green selv siger sætter de fokus på enkelte gennemspilningskrav og overskuelige regler. Hvis Tottenham taber vil du få udbetalt din indsats som freebet på op til 500 DKK. Du vil modtage dit freebet 24 timer efter kampens afvikling. Indsatsen returneres som et freebet uden omsætningskrav. Vi må indrømme det kan faktisk ikke blive nemmere! Efter vores vurdering en rigtig god start fra Mr Green på det danske marked!
 

Velkomstbonus på 500 DKK hos Mr Green!

Er du mere til velkomstbonus end til engangsbonus eller risikofrit spil? Hos Mr. Green kan du få en god velkomstbonus som giver dig gratis spil på op til 500 DKK. Du skal du blot indbetale og spille dit første væddemål for dit minimum indskud på 150 DKK til min. 1.80. Efterfølgende modtager du din bonus på samme beløb uden yderligere gennemspilningskrav. Spiller du for mere end 500 DKK modtager du kun din 500,00 kr.! Indbetal og spil dit beløb på et sportsvæddemål og få 100% som gratis spil efterfølgende som bonus! Gå ikke glip af din Mr Green bonus på op til 500 DKK!
 

forrige artikel
Black Friday 2019 hos betfair.dk!
næste artikel
888sport.dk: Super odds til kampen mellem Roma og Real!