nyheder

Unibet 55.000 kr. nytårs og julebonus til oddset

Unibet har lagt lidt til siden til en jule og nytårsbonus til sine trofaste odds spillere. Fra den 19. December til den 4. Januar kan du spille med i Unibets odds konkurrence om en samlet præmiesum på 55.000 kr. For hver € tjent på oddset får du point, og den odds spiller med flest point vinder Unibets hovedpræmie på 18.000 kr. i kolde kontanter.
 

Unibets odds bonus over jul og nytår

Unibet har haft et godt år, og vil derfor gerne give lidt tilbage til sine faste kunder. 55.000 kroner fordeler de til de odds spillere, som får flest odds point imellem den 19. December og 4. Januar. Du optjener ét point for hver Euro du vinder via Unibets online sportsbook, og du får to point for hver Euro vundet via deres mobile platform. Euroen svarer til ca. 7.5 kr. Det kan således godt betale sig også at åbne en konto og samtidig få Unibets 100 kr. odds bonus til mobilen.
 

Unibet odds konkurrence
© Unibet odds konkurrence

 

Sådan får du point til Unibets odds konkurrence

For at deltage skal du være medlem, hvilket giver en 1000 kr. velkomstbonus, og så skal du tilmelde dig på odds konkurrencen deres hjemmeside. Du optjener point på live odds eller prematch spil, og for hver € du vinder får du et point til Unibets odds konkurrence. Hvis du f.eks. spiller 225 kr. (30 €) til odds 2.00, som vinder og udbetaler 450 kr., hvilket svarer til 60 €. Du modtager derfor 60 point til leaderboardet hos Unibet. Hvis du derimod spiller via en mobiltelefon og vinder, så får du to point per vundet €. Eksempelvis hvis du spiller 300 kr. (40 €) til odds 3 via mobilen og vinder, så modtager du 40 x 3 x 2 = 240 point. Det kan derfor godt betale sig at spille via sin mobiltelefon, som i øvrigt også gør at man kan modtage en 100 kr. gratis odds bonus.
 

Julen varer lidt endnu for odds fans

Julen er endnu ikke overstået, og Unibet åbner stadig låger i deres julekalender de næste par dage. Læs mere om Unibets julekalender og se om der er en gave til oddset. Gaveodds er der også hos Danske Spil og deres julekalender, som hver dag giver en lille sportsquiz. Du kan i øvrigt også finde en oversigt over de fem bedste bookmakere og deres julekalendere.

Om forfatteren

forrige artikel
Peter Schmeichel og Tipico ønsker glædelig jul
næste artikel
100 kr. Gratis Mobilt Bet til Premier League