nyheder

Unibet forvandler taberkupon til vinderkupon!

Unibet leverer lidt af en redningskrans til alle danske odds spillere. Spil en odds kupon på Superligaen, hos hvilken som helst dansk bookmaker, og hvis din odds-kupon ikke går hjem, så får du 50 kr. i bonus ved at poste din tabende kupon på Twitter med #Vinderkupon.
 

Unibet #Vinderkupon
© Unibet

 
Unibets #vinderkupon kampagne er tilegnet faste kunder, så hvis du endnu ikke har en Unibet-konto, så sign-up idag og få en eksklusiv 1000 kr. velkomstbonus. Unibet fordobler dit første indskud op til 1000 kr. som en sign-up bonus.
 

#vinderkupon på Superligaen

Spil 50 kr. på Superligaen, enten som single eller kombibet, og hvis du taber, så refunderer Unibet din indsats som en odds bonus op til max 50 kr. For at få denne bonus skal du dog poste din tabende Superliga odds kupon på Twitter under #Vinderkupon og tilføje dit Unibet-brugernavn samt tagge @Unibet_danmark. Din odds kupon kan være spillet hos Unibet eller hvilken som helst bookmaker med dansk spillicens – ligegyldig hvem du spiller hos, så giver Unibet 50 kr. hvis du taber dit bet på Superligaen.
 
Få oversigt over danske bookmakere og deres velkomstbonusser.
 

Odds bonussens vilkår

Unibet odds bonus skal gennemspilles 5 gange inden den kan hæves. Der er én odds bonus per Superliga-runde per kunde, og odds bonussen udbetales tirsdag i den følgende uge, hvorefter man har fem dage til at imødegå gennemspilskravene. Der er dog ikke noget minimums odds, og til uger med Champions League eller midt-uge kampe er der massere af bets at spille sin bonus på.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 5.00 på Manchester United sejr
næste artikel
[5.00] FCK – BIF [10.00] – gode odds fra Betfair...