nyheder

ALLE får 50 kr helt gratis hos UNIBET til Danmark Montenegro!

Danmark møder tirsdag aften Montenegro i en højspændt affære i VM kvalifikationen. I forbindelse med denne kamp kan alle kunder hos Unibet lige nu helt gratis få et 50 kroners freebet. Læs meget mere om det flotte tilbud lige herunder!
 
Det danske landshold står med ryggen mod muren i aftenens kvalifikationsopgør mod Montenegro. Efter en sejr i første kamp måtte de rød-hvide i weekenden se sig slået af et velspillende polsk mandskab i Warszawa. Der skal simpelthen tre point på kontoen tirsdag aften!
 

spil for 50 kr helt gratis hos unibet paa Danmark mod Montenegro
© Unibet

 
Hos Unibet har de i forbindelse med kampen et helt igennem fantastisk tilbud til alle – både nye og eksisterende kunder: Få et 50 kr. freebet helt og aldeles gratis. Du kan altså spille på Danmark mod Montenegro helt uden nogen risiko for, at kunne tabe – og hvis du vinder er der ikke yderligere krav til omsætning på din gevinst. Dét er i sandhed et godt tilbud! Bliv selv klogere på de forskellige tilbud i vores store odds bonus sammenligning.
 

Sådan får du dit 50 kr. freebet hos Unibet:

  1. Tilmeld dig kampagnen ved at klikke på billedet som findes her i artiklen!
  2. Spil herefter 50 kr. på kampen mellem Danmark og Montenegro.
  3. Dine gevinster er dine – kvit og frit.
  4. Husk, at du skal spille senest den 11. oktober klokken 16.00!

 

Opret dig i dag og få en stærkt Unibet bonus

I deres egenskab af værende én af de mest populære bookmakere i verden har Unibet naturligvis et stort udvalg i gode og spændende odds. Samtidig kan alle nye kunder også gøre krav på den rigtig flotte Unibet odds velkomstbonus som er på helt op til 1500 kr. Der er altså al mulig grund til, at oprette en konto hos Unibet i dag. Du ønskes held og lykke med dine væddemål hos Unibet – og vi kipper på klaphatten og håber på tre point til Danmark i aftenens kamp!
 

Om forfatteren

forrige artikel
Betfair tilbyder ekstra høje odds på Danmark - Montenegro
næste artikel
Betfair giver KÆMPE odds til alle nye kunder på FCK sejr over Silkeborg