nyheder

100 kr. Freebet på Aab – FCM

Tøffes Top Tip er tilbage og til denne Superliga runde giver Scandic Bookmakers og Stig Tøfting pengene tilbage på spil på Aab – FCM – hvis ikke der scores over 2.5 mål i kampen. Sæt 100 kr. ind på din Scandic Bookmakers konto, og sæt et odds på Tøffes spilforslag.
 

Scandic Bookmakers - Tøffes Top Tip
© Scandic Bookmakers

 
Scandic Bookmakers freebet til Superligaen er kun for spillere, som allerede har en betting konto. Hvis du endnu ikke er kunde, så kan du åbne en konto i dag og gøre brug af Scandic Bookmakers velkomstbonus på 750 kr. For at få Scandic Bookmakers sign-up bonus skal du være dansker, over 18 år og åbne din første konto hos bookmakeren.
 
Læs mere om Scandic Bookmakers 750 kr. velkomstbonus.
 

Sådan får du et freebet

Hvis du vil have et freebet til kampen mellem Aab og FC Midtjylland skal du først sætte 100 kr. ind på din Scandic Bookmakers konto. Derefter sætter du minimum 50 kr. på at der scores over 2.5 mål i Aab – FCM, og hvis det er tilfældet så vinder du på det givne odds. Scores der under 2.5 mål får du din indsats retur som en odds bonus.
 
Den maksimale freebet bonus er 100 kr. og odds bonussen skal gennemspilles 1 gang til minimum odds 1.5 før den kan udbetales.
 

Bookmakernes velkomstbonus

På bonus-betting.dk har vi samlet alle bookmakernes odds bonusser, og præsenterer dem på en nem og gennemsigtig facon. I vores odds bonus sammenligning kan du nemt se, hvor stor en tilmeldingsbonus den enkelte bookmaker har samt de vilkår som skal imødegås for at få sin odds bonus til udbetaling.
 
Se mere på bonus-betting.dk odds bonus sammenligning.

Om forfatteren

forrige artikel
Bet Live og vind en Ipad
næste artikel
Vind en tur til Old Trafford og se Man U – Arsenal