nyheder

100 kr. freebet på Arsenal – Middlesbrough

Denne uges Top Tip fra Stig Tøfting og Scandic Bookmakers går på at Arsenal fører ved halvlegen i FA Cup kampen imod Middlesbrough, og hvis ikke Tøffes forudsigelse er rigtig, så tilbagebetaler Scandic Bookmakers op til 100 kr. som en odds bonus.
 

Scandic Bookmakers - Tøffes Top Tip
© Scandic Bookmakers

 
For at gøre brug af Tøffes forudsigelse skal du være kunde hos Scandic Bookmakers, og nye kunder får en eksklusiv 750 kr. odds bonus.
 

Sådan får du Scandic Bookmakers freebet

Du skal sætte et væddemål inden kampen på minimum 50 kr. på at Arsenal vinder første halvleg i FA Cup kampen imod Middlesbrough på søndag kl. 17.00. I skrivende stund står sådan et væddemål til odds 1.80, så hvis Arsenal vinder første halvleg, så får du fuld gevinst på spillet. Hvis ikke det sker, og Stig Tøfting tager fejl, så tilbagebetaler Scandic Bookmakers indsatsen – dog op til 100 kr. – som en odds bonus. Denne odds bonus skal så gennemspilles 1 x til odds 1.50 eller derover før du kan hæve pengene.
 

Win-win freebet

Der er således to udfald af dette bet: enten vinder du på væddemålet med odds 1.80 ellers så får du din indsats retur – og det lyder som lidt af en win-win. Rent faktisk har Tøfting og Scandic Bookmakers oftest måtte give pengene retur, da den tidligere midtbaneprofil kun har ramt rigtigt i 4 ud af sine sidste 11 forsøg. Hvis du tror, han gør det bedre denne gang, så spil med hos Scandic Bookmakers.
 
En anden god grund til at åbne en konto hos den skandinaviske bookmaker er at de for tiden kører en garanti på de højeste odds i Premier League. Hvis du kan lide engelsk fodbold, så er det bare at signe op.

Om forfatteren

forrige artikel
Vind en tur til CHL 1/8-dels finalen mellem Barcelona – Man City
næste artikel
Betfair odds forsikring til weekenden