nyheder

100 kr. freebet til OB – FCK

NordicBet fortsætter deres Bet 1 Get 1 kampagne med et freebet på 100 kr. til OB – FCK søndag den 30. August. Det kræver dog at du sætter et bet allerede onsdag på Champions League kvalifikationskampen mellem Club Brügge og Manchester United.
 

NordicBet freebet til OB - FCK
© NordicBet

 

1000 kr. velkomstbonus hos NordicBet

Før du kan sikre dig et gratis væddemål hos NordicBet skal du selvsagt først oprette en konto hos bookmakeren. Hvis du allerede har en konto, så tjek nedenfor hvordan du får fingrene i NordicBets freebet bonus.
 
Nye kunder, som er over 18 og fra Danmark, kan derimod få helt på til 1000 kr. i velkomstbonus hos NordicBet. Bookmakeren, som er en del af Betsson koncernen, giver nemlig danske kunder 100 % bonus oven i første indbetaling. Denne indbetalingsbonus gør sig kun gældende for nye kunder, så sign-up hos NordicBet her og modtag 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Freebet til OB –FCK

NordicBets gratis væddemål til weekendens Superligakamp mellem OB og FC København kræver at man først sætter et væddemål på Club Brügge – Manchester United. Du skal blot følge nedenstående tre trin for at gøre brug af et 100 kr. freebet.

  1. Log-in på din NordicBet konto og tilmeld dig kampagnen online
  2. Spil for præcis 100 kr. pre-match på 1X2 i Club Brügge – Manchester United
  3. Du modtager herefter 100 kr. freebet til OB – FCK den 30. August.

Enhver gevinst opnået via NordicBets freebet bonus skal omsættes 1 gang til odds 1.80 før den kan komme til udbetaling.
 
Hvis du er på jagt efter en anderledes odds bonus, så har vi på bonus-betting.dk samlet alle de bedste velkomstbonusser fra danske bookmakere i en nem og brugervenlig oversigt.

Om forfatteren

forrige artikel
Odds 5.00 på Arsenal sejr over Liverpool
næste artikel
Odds 4.50 på FCM til at gå videre