nyheder

100 kr. Gratis Mobilt Bet til Premier League

Sylten har lige gået en omgang og nu venter leverpostejen. Det er højtid for familiekomsammen, fed mad og julefrokoster. Men fodbolden ruller stadig i Premier League, og der er massere af gode kampe at sætte et bet på. Til den anledning giver Unibets 100 kr. gratis mobile bet rigtig god mening.
 

Spænding til Premier Leagues juleprogram

Mellem den 26. December og den 1. Januar spilles der i alt 30 Premier League kampe. Den altid spændende juleperiode byder på et rigtig hårdt program for de engelske mandskaber med tre kampe på syv dage. Dermed vil der også være fuldt odds program hos de danske bookmakere. Så hvis du er fanget i et godt juleselskab, så grib telefonen, log in hos Unibet, opret en konto og få et gratis 100 kr. freebet fra din mobiltelefon eller tablet.
 

Unibet gratis mobil bet!
© Unibet mobil odds bonus

 

Unibet 100 kr. gratis bet til mobilen

Unibets 100 kr. mobile freebet er både til eksisterende og nye kunder, og gælder for første spil via en mobilenhed, såsom iPhone, Android, Tablet, iPad samt smartphones. Hvis du taber dit bet på 100 kr., så overfører Unibet tilsvarende 100 kr. på din Unibet-konto. Denne odds bonus skal så gennemspiles tre gange, der er intet minimumsodds og du har 60 dage til at spille dit mobile bet igennem.
 
Unibet har stadig et par låger tilbage i deres odds og bonus julekalender. Se en anmeldelse af de 5 fedeste, sjoveste og mest gavmilde julekalendere fra de danske bookmakere.
 
Hvis du endnu ikke er medlem hos Unibet, så giver de også en velkomstbonus på 1000 kr. og her på siden har vi samlet alle velkomst og mobile odds bonusser, så du lidt kan sammenligne de forskellige bookmakeres tilbud.

Om forfatteren

forrige artikel
Unibet 55.000 kr. nytårs og julebonus til oddset
næste artikel
Få din Julebonus hos Cashpoint