nyheder

100 kr. Risikofrit bet til EM Kvalifikationen

Bookmakeren Tipico er sponsor for landsholdet og op til den afgørende EM kvalifikationskamp imod Portugal på torsdag kan Tipico-kunder få et 100 kr. freebet i betting bonus. Tipicos landsholds bonus er både til nye og eksisterende kunder. Læs mere og få et risikofrit bet her.
 
Med Peter Schmeichel i front har Tipico indtaget Danmark med storm, og tidligere i år annoncerede DBU et sponsorsamarbejde med betting firmaet Tipico. Det samarbejde udmønter sig bl.a. i specifikke odds bonusser op til Danmarks landsholdskampe, og det er også tilfældet med denne 100 kr. risikofrie odds bonus til betting hos Tipico.
 

tipico-100-kr-freebet © Tipico

 

Tipico 100 kr. risikofrit væddemål

Placer et væddemål på hvilken som helst sport, single eller kombi-bet, live eller pre-match og hvis dit bet fejler, så får du din indsats retur. Enhver udbetaling af et freebet skal omsættes 1 gang før det kan komme til udbetaling.
 
Sådan får du Tipico’s 100 kr. Freebet

  1. Log-in på din Tipico konto
  2. Klik ’Indbetal’ og vælg ’Bonus Code’
  3. Indtast bookmaker bonuskoden ’DKTILEM’ og klik ’Indbetal’

Sådan benytter du Tipico’s 100 kr. Freebet

  1. Vælg din bets og tilføj i odds kuponen
  2. Klik på ’Vis Bonus’ på spillekuponen og vælg ’risikofrit væddemål’
  3. Til sidst placerer du dit væddemål

Tipicos odds bonus er tilgængelig frem til 11.10.2015 kl. 23.59.
 

1000 kr. i velkomstbonus

Udover et gratis væddemål til en værdi af 100 kr. kan du som ny Tipico kunde også få op til 1000 kr. i indbetalingsbonus. Hvis du er 18 år eller derover og har bopæl i Danmark, så kan du ved sign-up hos Tipico gøre brug af en 100 % startbonus. Du får nemlig dobbelt op på første indbetaling ved konto oprettelse hos Tipico.
 
Her på bonus-betting.dk har vi samlet alle betting bonusser til EM 2016, så du kan følge med og få en odds bonus når det går løs i Frankrig.

Om forfatteren

forrige artikel
Live Betting Bonus til Arsenal – Man U.
næste artikel
888sport Bonus: 88. minut forsikring!