nyheder

1500 kr. Bonus & Odds Tips til NFL

Den amerikanske fodbold liga NFL er gået ind i sin afgørende fase og på lørdag starter Play-off. Hvis du er en af natteravnene, som holder sig vågen og spiller på oddset til NFL-kampene, så er Unibet en rigtig god bookmaker at sætte sine væddemål hos. Du får både 1500 kr. i sign-up bonus samt gode tips til oddset.
 

Unibet NFL Odds Tips
© Unibet

 
Lørdag aften kl. 22.00 spilles første Wildcard kamp i NFL 2016. Her mødes Houston Texans og Kansas City Chiefs, og så falder kampene stødt resten af weekenden. Så der er massere af NFL kampe at oddse på:

  • Lørdag kl. 22.00: Houston Texans – Kansas City Chiefs
  • Søndag kl. 02.15: Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
  • Søndag kl. 18.30: Minnesota Vikings – Seattle Seahawks
  • Søndag kl. 22.40: Washington Redskins – Green Bay Packers

Gode råd til NFL betting

Bookmakeren Unibet har allieret sig med en af Danmarks bedste NFL hoveder. Den tidligere dobbelte danske mestre og Euro-cup vinder Jesper Elming blev i 2011 indlemmet i den danske Hall of Fame, og i dag bruger han tiden som NFL-ekspert. Det er netop i denne rolle at Claus Elming’s lillebror optræder hos Unibet.
 
Hver uge skriver Jesper Elming sine bud på, hvad man skal spille på oddset i den givne NFL-runde. Så hvis du er interesseret i at sætte et bet på denne weekends NFL-kampe, så åben en Unibet-konto i dag og spil med.
 

1500 kr. i velkomstbonus hos Unibet

Hvis du endnu ikke har oprettet dig som Unibet bruger kan du desuden få en ganske gavmild velkomstgave. Hvis du er over 18 år gammel og har bopæl i Danmark, så kan du ved kontooprettelse få en velkomstbonus på 1500 kr. hos Unibet.

Om forfatteren

forrige artikel
Ishockey Bonus: 200 kr. gratis bet til NHL
næste artikel
888sport Bonus: 1500 kr. & odds 9.00 på Eriksen scoring