nyheder

200 kr. Freebet på Portugal – Danmark

Bookmakeren Betsafe kører i denne uge deres 200 kr. risikofrie bet til Danmarks afgørende EM Kvalifikationskamp imod Portugal. Så hvis du har en Betsafe konto og har planer om at sætte et væddemål på torsdag på Portugal – Danmark, så kan du forsikre dine odds med et 200 kr. freebet.
 

Betsafe risikofrit bet til Portugal - Danmark © Betsafe

 

Portugal – Danmark – sidste DK kamp i EM Kvalen

Torsdag tørner de rød-hvide drenge ud for sidste gang i EM kvalifikationsgruppe I, og vi skal gerne have point på kontoen. Anden pladsen, og dermed direkte adgang til EM i Frankrig, er stadig indenfor rækkevide, men det kræver en sejr, og at Albanien smider point hjemme imod Serbien.
 

200 kr. freebet hos Betsafe

Hvis du har planer om at sætte et bet på kampen, så er det ganske nemt at få Betsafe freebet bonus. Alt hvad du skal gøre er at logge ind på din Betsafe konto (du kan få 1000 kr. i Betsafe velkomstbonus, hvis du er ny kunde), tilmelde dig kampagnen online og placere et bet for 200 kr. på Portugal – Danmark. Hvis dit bet fejler, så får du din indsats retur som en freebet bonus.
 
Betsafes risikofrie bet gælder kun ved før-kamp væddemål placeret på 1 X 2 markedet, og hvis du modtager et freebet, så skal gevinsten heraf omsættes 6 gange til odds 1.50 før det kan komme til udbetaling.
 

Fun facts til kampen:

  • Danmark er ubesejret i seneste fire kampe
  • Danmark har holdt nullet i de seneste tre kampe
  • Portugal har vundet de seneste fem EM Kval kampe
  • Nicklas Bendtner har score 21 % af alle hans landskampsmål imod netop Portugal

Hvis du er på jagt efter an anderledes odds bonus, så har vi her på bonus-betting.dk samlet alle de danske bookmakere odds bonusser i vores odds bonus sammenligning.
 
Få overblik over alle bookmakernes odds bonusser til EM 2016 her på bonus-betting.dk.

Om forfatteren

forrige artikel
888sport Bonus: 88. minut forsikring!
næste artikel
Odds 6.00 på Danmark scorer imod Portugal