nyheder

200 kr. freebet på Super Cup

Tirsdag kl. 20.45 møder de forsvarende Champions League vindere Barcelona sidste års Europa League vindere Sevilla i året Super Cup. Til den anledning giver Betsafe et 200 kr. freebet til spillere fra Danmark, som sætter et bet på den Europæiske Super Cup.
 

Betsafe freebet odds bonus på 200 kr. til Super Cuppen © Betsafe

 

1000 kr. Velkomstbonus hos Betsafe

For at kunne gøre brug af Betsafes 200 kr. freebet til Super Cup kampen mellem Barcelona og Sevilla, så skal du først og fremmest være kunde og have en Betsafe konto. Til nye kunder fra Danmark som er 18 år eller derover giver Betsafe en startbonus på op til 1000 kr. ved sign-up. Betsafes velkomstbonus er en indbetalingsbonus, hvor bookmakeren matcher ens første indskud med en 100 % odds bonus.
 
Læs mere om Betsafes 1000 kr. velkomstbonus.
 

Super Cup Odds Bonus

Spil 200 kr. på 1X2 inden kampstart i Barcelona – Sevilla, og hvis dit bet fejler, så får du pengene retur. Enhver udbetalt odds bonus fra Betsafe skal omsættes 6 x til odds 1.50 før den kan komme til udbetaling, og det skal ske indenfor 60 dage. Følg de tre trin nedenfor for at få et 200 kr. freebet bonus til Super Cuppen.

  1. Log in hos Betsafe & tilmeld dig kampagnen
  2. Spil 200 kr. pre-match på 1 X 2
  3. Hvis dit bet fejler, får du 200 kr. i odds bonus

Barcelona – Sevilla spilles kl. 20.45 tirsdag den 11. August og kan ses på TV3+
 

Sammenlign odds bonusser

Hvis du er på udkig efter en attraktiv odds bonus, så har vi samlet alle de danske bookmakeres velkomstbonus i en oversigt, så du nemt kan sammenligne og vælge en bonus, der passer til din fortrukne måde at spille på. Vi har startbonusser, freebets og velkomstbonus fra samtlige danske bookmakere. Se listen over odds bonusser her.

Om forfatteren

forrige artikel
Cash-back Bonus til Fodbold Firlinger
næste artikel
100 kr. Freebet til PAOK – Brøndby