nyheder

200 kr. Freebet til U21 EM Finalen

Den skandinaviske bookmaker NordicBet giver en ekstra odds bonus til betting på U21 EM Finalen, hvor Sverige møder Portugal. Kampen spilles tirsdag den 30 Juni, og hvis du sætter et spil på oddset for 200 kr. og taber, så refunderer NordicBet din indsats.
 

NordicBet Freebet Bonus til U21 Finalen
© NordicBet

 

1000 kr. NordicBet Velkomstbonus

NordicBets odds bonus til U21 Semifinalen kræver at man i forvejen har en NordicBet-konto. Hvis du ikke har en konto hos NordicBet, så kan du i øjeblikket gøre brug af en gavmild bonus på hele 1000 kr. i sign-up tilbud. Sæt op til 1000 kr. ind på din konto, og modtag en tilsvarende odds bonus på op til 1000 kr.
 
Læs mere om NordicBet Velkomstbonus
 

Freebet til Sverige U21 – Portugal U21

For at gøre brug af et 200 kr. freebet til finalen i U21 EM skal du først registrere dig til kampagnen på NordicBets hjemmeside. Herefter skal du sætte et pre-match bet på 200 kr. på 1X2-markedet, og hvis dit væddemål fejler, så får du din indsats retur indenfor 72 timer.
 
Tilbagebetalinger udbetales som en odds bonus, og dette beløb skal gennemspilles mindst 6 gange til odds 1.80 eller derover før de kan udbetales til ens konto.
 

Bookmakernes velkomstbonus

Hvis du allerede er kunde hos NordicBet, men gerne vil have en odds bonus på omkring 1000 kr., så tjek vores samling af odds bonusser fra de danske bookmakere. Her kan du få overblik over omsætningskrav, maksimum bonus og mindste indbetaling.

Om forfatteren

forrige artikel
Wimbledon: Hvert 5. Live Bet er Gratis
næste artikel
Unibet Live betting: Vind 75.000 kr.