nyheder

200 kr. gratis bet til Copa America Finalen

Lørdag kl. 22.00 mødes forhåndsfavoritten Argentina med hjemmebane heltene fra Chile i 2015 udgaven af Copa America. Betsafe sætter et 200 kr. gratis bet på højkant til betting på Chile – Argentina – sign-up i dag og få 1000 kr. i velkomstbonus.
 

Betsafe Betting bonus til Copa America Finalen
© Betsafe

 

1000 kr. Betsafe startbonus

For at gøre brug af Betsafes bonus til Copa America finalen 2015, så skal man have en betting-konto hos Betsafe. Hvis du endnu ikke har en odds konto, så kan du, ved at åbne en konto, få en velkomstbonus på hele 1000 kr. Betsafe giver en odds bonus på 100 % af ens første indskud, dog kan kunder max få 1000 kr. i odds bonus.
 
Læs mere om Betsafe 1000 kr. startbonus.
 

200 kr. freebet bonus til Copa America

Der er kun to uger til Superliga start, men hvis du nyder at spille på fodbold, så er Copa America finalen en af de absolut sidste betydningsfulde kampe at oddse på i de næste par uger. Til den anledning giver Betsafe 200 kr. som en freebet bonus.
 
Alt hvad du skal gøre for at få 200 kr. odds bonus til Copa America er at tilmelde dig kampagnen online, sætte et pre-match væddemål til 200 kr. på 1X2-markedet og hvis dit bet fejler, så får du din indsats retur som en odds bonus.
 
Denne odds bonus skal dog gennemspilles 6 gang til odds 1.80 før den kan udbetales.
 

Mange velkomstbonusser

Hvis du er på jagt efter en stor odds bonus, som giver mange penge, så skal du tjekke bookmakernes velkomstbonusser. Disse odds bonusser er typisk på omkring 1000 kr. eller mere, men tilbydes kun til nye kunder. Så hvis du vil prøve en ny bookmaker, så tjek listen af velkomstbonusser til oddset her!

Om forfatteren

forrige artikel
Cash-back bonus til Wimbledon
næste artikel
Wimbledon: 50 kr. Freebet hver dag!