nyheder

200 kr. Gratis spil på Danmark – Serbien

Til lørdagens kamp i Parken, hvor Danmark tager imod Serbien, kan du få et gratis spil på 200 kr. Hvis du er i tvivl om udfaldet, men gerne vil tjene en skilling på kampen, så er Betsafes 200 kr. freebet en god anledning til at sætte et bet. Få desuden 1000 kr. i sign-up bonus.
 

Betsafe 200 kr. freebet til Danmark - Serbien
© Betsafe

 

1000 kr. Betsafe Velkomstbonus

For at få et gratis 200 kr. bet på Danmark – Serbien, så skal du være kunde hos Betsafe. Nye kunder, som åbner en betting-konto hos Betsafe, kan få op til 1000 kr. i velkomstbonus. Betsafe fordobler nye kunders første indskud, så hvis du sætter 1000 kr. ind, så modtager du 1000 kr. oven i til at spille på oddset. Betsafe sign-up bonus har dog visse krav til omsætning af en odds bonus.
 
Læs mere om detaljerne i Betsafe Velkomstbonus.
 

Få 200 kr. freebet til Danmark – Serbien

For at få Betsafes freebet skal du tilmelde dig kampagnen online ved at indtaste den e-mail, som du er registreret med hos Betsafe. Herefter skal du spille 200 kr. på 1 X 2 inden kamp fløjtes i gang lørdag kl. 20.45 i Parken. Hvis dit bet fejler, så tilbagebetaler din indsats på 200 kr. Dette beløb er en bonus, som skal gennemspilles 6 x til odds 1.50 indenfor 60 dage før det kan udbetales fra ens Betsafe-konto.
 

Vind en drone hos Betsafe

Udover et gratis bet på 200 kr. så afholder Betsafe også en odds konkurrence, hvor fem heldig vindere kan vinde en drone. Det er Betsafes lille hilsen til Serbiens tidligere kamp imod Albanien, som endte med at blive afbrudt på grund af at en fan sendte en drone ind over plænen i løbet af kampen.
 
Spil på Danmark – Serbien og vind en drone hos Betsafe!

Om forfatteren

forrige artikel
25 % ekstra bonus til Danmark - Serbien
næste artikel
3 x Odds Bonus til Danmark – Serbien